Predstavljen novi projekat TAFISA Evrope „Take back your streets…take back your future!“

Predsednik Saveza Sport za sve Vojvodine  Branko Vujović  prisustvovao je sastanku sa predstavnicima svetske organizacije Sporta za sve TAFISA-e koji je održan 09. februara 2016. godine u Beogradu.

Tokom posete, predstavnici TAFISA-e upoznali su se sa radom Asocijacije Sport za sve Srbije kao i njenih članica.

1. IMG_0426

Jean Francois Laurent , menadžer programskih aktivnosti i Gaetan Garcia, koordinator projekta TBYS u razgovoru sa predstavnicima Asocijacije Sport za sve Srbije i predsednikom Saveza Sport za sve Vojvodine Brankom Vujovićem,  predstavili su novu inicijativu TAFISA Evrope pod nazivom „Take back your streets…Take back your future i razgovarali o daljoj saradnji na ovom kao i sličnim projektima.

Projekat „Vratite svoje ulice….vratite svoju budućnost“ (Take back your streets…take back your future)  ima za cilj da vrati prostor i omogući svim građanima da se bave fizičkim aktivnostima na festivalima, manifestacijama, igrama i svakodnevnim događajima, kao i da edukuje lidere zajednica u cilju izgradnje svetlije budućnosti kroz fizičku aktivnost.

Prisutnima je prezentovan novi projekat i ideja da se Srbija nađe među prvim zemljama u kojima će TBYS biti implementiran tokom 2016.godine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *