ODRŽAN 13. MEĐUNARODNI RADNIČKO-SPORTSKI FESTIVAL

Sveti Konstantin i Elena – Zlatni Pjasci

Bugarska 07-12. 06. 2016.

Na Međunarodnom festivalu radničkog sporta u Bugarskoj iz Vojvodine je učestvovalo 20 predstavnika, dva ispred Saveza sport za sve Vojvodine, zatim iz Žablja 10, Temerina 3 i Novog Sada 5 takmičara. Svi učesnici Festivala – takmičari u Bugarskoj bili su predstavnici Sindikata zanatstva i privatnog sektora Opština Žabalj, Temerin i Grada Novog Sada.

image2 image3

Organizacija putovanja, smeštaja i samog takmičenja bila je besprekorna.

Zahvalnost za takvu organizaciju pre svega zaslužuju Budimir Vučinić, ispred „AS Travel“-a, Filip Vešović i Marina Ivanović iz Asocijacije sport za sve Srbije. Sva priznanja za okupljanje takmičara iz Vojvodine i kompletnu komunikaciju s domaćinima tokom boravka Vojvođana u Albeni zaslužuje Dušan Kolarov.

image1 image5

Savez sport za sve Vojvodne je dobro iskordinirao kompletan boravak svojih predstavnika sa Asocijacijom sport za sve Srbije i doprineo kompletnom utisku tokom boravka naših takmičara na Zlatnim pjascima kao i širenju i popularizaciji radničkog sporta kod nas.

Svečano otvaranje Festivala održano je u okviru „Grand“ hotela. Organizatori su svojim aktivnostima učinili sve da svečno otvaranje bude na zavidnom nivou, čime su bili oduševljeni svi učesnici Festivala.

Takmičenja su održana na sportskim terenima Hotela „Grand“. Sportski tereni su bili veoma kvalitetni, a sama organizacija takmičenja bila je na profesionalnom nivou. Učesnici takmičenja iz Vojvodine nadmetali su se u: malom fudbalu, pikadu, odbojci na pesku i tenisu.

image6 image4 image7

Učesnici iz stranih zemalja došli su sportski veoma pripremljeni na ovo takmičenje, i uniformno bili obučeni u opremu koja je isticala njihovu zemlju. Postigli su dobre rezultate i u punoj meri afirmisali svoju zemlju, što nameće zaključak da se za sledeći, 14. festival, i mi dobro pripremimo i dođemo u sportskoj opremi koja će imati istaknuta obeležja Srbije.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *