ODRŽANA 1.ZAJEDNIČKA SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA OLIMPIJSKOG KOMITETA ZA RADNIČKI SPORT I ORGANIZOVANJE 12.SORV I PRIPREMNOG ODBORA OPŠTINA DOMAĆINA 12.SORV

U Bečeju, 26.07.2016. godine, održana je 1. zajednička sednica Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta za radnički sport i organizovanje 12.SORV i Pripremnog odbora opština domaćina 12.SORV.

Sednici su prisustvovali Goran Milić – predsednik Izvršnog Odbora, Milorad Perišić – član Izvršnog Odbora, Mladenko Đuranović – član Izvršnog Odbora, Miloš Tomić – član Izvršnog Odbora, Milorad Rakić – član Izvršnog Odbora i predsednik Pripremnog odbora, Ranko Janjić – član Izvršnog Odbora i potpredsednik Pripremnog odbora, Dejan Terzić – član Pripremnog odbora, Branislav Šekerović – član Pripremnog odbora, Vladimir Davidović – član Pripremnog odbora i Nikola Velisavljev – član Pripremnog odbora.

DSC00016  DSC00017

Na sednici je izvršeno imenovanje člana Izvršnog odbora OK 12.SORV, Ranka Janjića iz Novog Bečeja, umesto dosadašnjeg Šećerov Radoslava.

Izvršni odbor OK 12.SORV dao je Informaciju o realizovanim aktivnostima, za period od početka ciklusa do dana održavanja sednice, istakavši da su održane tri sednice Olimpijskog komiteta za radnički sport i organizovanje 12.SORV; dve sednice Izvršnog odbora OK 12.SORV, tri sednice Sportskog odbora OK 12.SORV i jedan zajedniči sastanak sa predsednicima i sekretarima Regiona.

Na sednicama navedenih organa izvršeno je imenovanje: članova Olimpijskog komiteta 12.SORV, predsednika i potpredsednika Olimpijskog komiteta 12.SORV, Izvršnog odbora OK 12.SORV, Sportskog odbora OK 12.SORV, Komesara i zamenika komesara za takmičenje 12.SORV.

Usvojeni su Planovi i programi organa 12.SORV za 2016. godinu kao i opšta akta 12.SORV: Pravila o radu na realizaciji ciklusa 12.SORV, Pravilnik o sportskim takmičenjima i rekreaciji, Propozicije takmičenja za 12. olimpijski ciklus i Disciplinski pravilnik za 12. olimpijski ciklus.

Pripremni odbor opština domaćina 12.SORV izvestio je prisutne da Opština Bečej i Opština Novi Bečej imaju dobru saradnju kao i da će zajedničkim zalaganjem težiti da 12. sportska olimpijada radnika Vojvodine bude najbolja olimpijada do sada.

Nakon formiranja Pripremnog odbora u Opštini Bečej i Opštini Novi Bečej, formiran je Međuopštinski pripremni odbor 12.SORV.

Održana su dva sastanka ovog odbora na kojima je izvršena podela sportskih disciplina po opštinama i dogovorene aktivnosti vezane za izbor sportskih objekata i terena kao i za dalje stvaranje uslova za nesmetanu organizaciju i realizaciju sportskih takmičenja u okviru ciklusa 12.SORV.

U pripremi je i izrada idejnog rešenja za maskotu 12.SORV a konačno idejno rešenje očekuje se do 01.septembra 2016. godine, kada će isto biti dostavljeno Izvršnom odboru OK 12.SORV.

Do kraja 2016. godine očekuju se i odgovarajuća rešenja po pitanju generalnog sponzora i promotera 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine, istakli su članovi Pripremnog odbora opština domaćina 12.SORV.

U narednom periodu očekuje se stalna saradnja i komunikacija Izvršnog odbora OK 12.SORV i Pripremnog odbora opština domaćina 12.SORV u cilju što uspešnije organizacije i realizacije programa 12. SORV.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *