ODRŽANA 4. SEDNICA SPORTSKOG ODBORA OK ZA RADNIČKI SPORT I ORGANIZOVANJE 12. SORV

U Novom Sadu 12. septembra 2016.godine održana je 4. Sednica Sportskog odbora Olimpiskog Komiteta za radnički sport i organizovanje 12.SORV.

Na sednici kojoj su prisustvovali Mladenko Đuranović – predsednik Sportskog odbora, Milan Banjeglav – član, Miodrag Radaković – član, Dragan Lošić – član i Zoran Đorđević – Komesar za takmičenje 12.SORV, usvojene su odluke u vezi sa organizacijom i realizacijom sportskog takmičenja „KUP VOJVODINE 2016“ : Odluka o Kupu Vojvodine 2016, Propozicije takmičenja za Kup Vojvodine 2016, Odluka o službenim licima i sportskim priznanjima.

Sportski odbor utvrdio je i Listu učesnika na sportskom takmičenju Kup Vojvodine 2016.

Takođe, na sednici su utvrđeni domaćini i tehnički organizatori u okviru Kupa Vojvodine 2016.

Članovi Sportskog odbora zaduženi su za praćenje i koordinaciju takmičenja po sportskim disciplinama.

Razmatran  je Izveštaj Komisije za sportske objekte i sportske terene kao i informacija vezana za tok pravnog uređenja ( upis u registar ) Regiona „ Južna Bačka „.

Predsednik Sportskog odbora informisao je prisutne članove o odredbama Zakona o sportu koje se odnose na vođenje evidencije u Knjizi članova.

Takođe, Razmatrano je i pitanje forme i izgleda članske karte 12.SORV a članovi Sportskog odbora zaduženi su da do naredne sednice Sportskog odbora dostave predloge svojih Regiona po navedenom pitanju.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *