STARTOVAO KUP VOJVODINE 2016.

U okviru programa 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine, realizovana je prva celina sportskog takmičenja KUP Vojvodine 2016.

Prvog vikenda ovog takmičenja, 8. i 9. oktobra, domaćini takmičenja bili su Region Južna Bačka (Novi Sad) – za sportsku disciplinu MALI FUDBAL, Region “Potisje” (Bečej) – za sportsku disciplinu ŠAH, Region “Severni i Srednji Banat” (Novi Bečej)  – za sportsku disciplinu SPORTSKI RIBOLOV i Region “Južni Banat” (Pančevo) – za sportsku disciplinu STRELJAŠTVO.

Takmičenja u sportskim disciplinama ŠAH i SPORTSKI RIBOLOV realizovana su pojedinačno i ekipno u muškoj konkurenciji dok je takmičenje u STRELJAŠTVU realizovano pojedinačno i ekipno u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Navedena takmičenja, koja su okupila preko 200 učesnika iz cele AP Vojvodine, uspešno su realizovana a za njihovo praćenje i realizaciju bili su zaduženi članovi Sportskog odbora 12.SORV kao i odgovarajuća službena lica.

Kompletnu realizaciju KUP-a Vojvodine pratili su Komesar za takmičenje 12.SORV i predsednik Sportskog odbora 12.SORV.

Druga celina ovog takmičenja održaće se 22. i 23. oktobra 2016. godine,  gde će domaćini takmičenja biti Region “Severna Bačka” za sportske discipline KUGLANJE (m+ž) i ODBOJKA (ž), zatim Region “Potisje” za sportsku disciplinu PIKADO (m+ž) i Region “Severni i Srednji Banat” za sportsku disciplinu ODBOJKA (m).

Ovde možete da preuzmete rezultate.

 

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *