ODRŽANA 3. SEDNICA NADZORNOG ODBORA I 5. SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE

U Novom Sadu, dana 12.12.2016. godine održana je 3. sednica Nadzornog odbora i 5. sednica Upravnog odbora Saveza sport za sve Vojvodine.

Uvidom u normativna akta Saveza i dokumentaciju koja prati materijalno-finansijsko poslovanje Saveza, Nadzorni odbor je, na 3. sednici, izvršio nadzor nad ostvarivanjem politike finansiranja i finansijskog poslovanja Saveza sport za sve Vojvodine za 2016. godinu.

Po završetku 3. sednice Nadzornog odbora održana je 5. sednica Upravnog odbora Saveza sport za sve Vojvodine kojoj je prisustvovalo 9 članova i predsednik Nadzornog odbora Saveza.

Branko Vujović, predsednik Saveza informisao je članove Upravnog odbora o radu Saveza i aktivnostima u proteklom periodu nakon čega je Upravni odbor razmatrao i usvojio predlog Izveštaja o radu Saveza sa Izveštajem o materijalno-finansijskom poslovanju za 2016. godinu kao i Izveštaj Nadzornog odbora za 2016. godinu. Navedeni predlozi dostavljaju se Skupštini Saveza na razmatranje i usvajanje.

Takođe, Upravni odbor razmatrao je i usvojio Program rada Saveza sport za sve Vojvodine za 2017. godinu sa Planom prihoda i rashoda za 2017. godinu a opredeljena je i finansijska politika Saveza sport za sve Vojvodine za 2017. godinu.

Posebna pažnja usmerena je na razmatranje i utvrđivanje predloga Statuta Saveza sport za sve Vojvodine koji je usaglašen sa Zakonom o sportu RS i kao takav predlaže se Skupštini Saveza sport za sve Vojvodine na usvajanje.

Na predlog Sportskog odbora 12.SORV, Upravni odbor razmatrio je i usvojio Kriterijume za vrednovanje rada i rezultata Regionalnih društava za radnički sport i organizovanje 12.SORV koji će se primenjivati od 01.januara 2017. godine.

Na sednici Upravnog odbora utvrđeni su mesto i termin održavanja sednice Skupštine kao i dnevni red za istu.

U daljem radu Upravnog odbora, predsednik Saveza Informisao je prisutne o daljim pravcima razvoja sporta za sve Vojvodine kao i planiranom načinu rada Saveza u narednom periodu.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *