UTVRĐEN NACRT PROGRAMA RAZVOJA SPORTA ZA SVE NA TERITORIJI AP VOJVODINE ZA PERIOD 2017-2020 I ODGOVARAJUĆI AKCIONI PLAN

U septembru i oktobru 2016. godine realizovana je druga faza ovog projekta – izvršen je unos i obrada dobijenih rezultata anketiranja gde je u naprednu bazu podataka, sačinjenu za potrebe samog istraživanja, uneto ukupno 4067 anketa iz 42 opštine sa teritorije AP Vojvodine, putem posebno napravljene web aplikacije.
U toku oktobra meseca Savez Sport za sve Vojvodine formirao je sedmočlanu Radnu grupu za izradu Programa razvoja Saveza Sport za sve Vojvodine za period 2017-2020. godine i Akcionog plana za njegovo sprovođenje.
Članovi Radne grupe su nakon više održanih radnih sastanaka i redovne međusobne komunikacije izradili nacrt Programa razvoja Sporta za sve Vojvodine za period 2017-2020. godine, nakon čega je početkom decembra 2016. godine pristupljeno izradi nacrta Akcionog plana za sprovođenje navedenog programa.
Upravni odbor i Skupština Saveza Sport za sve Vojvodine informisani su o načinu izrade Programa razvoja Saveza Sport za sve Vojvodine za period 2017-2020. godine i Akcionog plana za njegovo sprovođenje, nakon čega se isti objavljuje na sajtu Saveza.

NACRTE PROGRAMA I AKCIONOG PLANA MOŽETE DA PREUZMETE OVDE.
Po završetku javne rasprave i konačnog oblikovanja ovog značajnog dokumenta, isti će biti predmet usvajanja na sednici Upravnog odbora Saveza Sport za sve Vojvodine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *