VLADIMIR BATEZ SVEČANO URUČIO UGOVORE POKRAJINSKIM SPORTSKIM SAVEZIMA ZA 2017. GODINU

U ponedeljak, 27. februara 2017. godine, u Velikoj sali Sportskog saveza Vojvodine Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez svečano je uručio ugovore o sufinansiranju godišnjih i posebnih programa pokrajinskim granskim sportskim savezima i savezima iz oblasti sporta za 2017. godinu. Ispred Sportskog saveza Vojvodine, kao domaćina, prisutne je pozdravio predsednik SSV Bora Sibinkić. Nakon pozdravnog govora, brojnim predstavnicima pokrajinskih sportskih saveza i pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, obratio se Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

U ime Saveza sport za sve Vojvodine, svečanom uručivanju Ugovora prisustvovao je Branko Vujović, predsednik Saveza i Olivera Jovanović, sekretar.

 

Svečanom uručivanju ugovora, takođe su prisustvovali prof. dr Patrik Drid, podsekretar Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, Aranka Binder, pomoćnica za sport, dr Danijel Župić direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta i mr Mladen Stojšin, generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine.

 

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *