ODRŽAN 25. JUBILARNI „OPEN SKI FEST“ NA KOPAONIKU

 

Tradicionalni Zimski festival sporta za sve „Open ski fest“ održan je po 25. put u organizaciji Asocijacije Sport za sve Srbije. Festival se kao i ranijih godina održao na Kopaoniku u periodu od 22-26. marta 2017. godine i okupio je oko 580 učesnika iz 8 zemalja. Učesnici festivala, rekreativci iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Poljske, Hrvatske i Slovenije učestvovali su u  alpskim disciplinama (slalom i veleslalom), igrama na snegu (odbojka, mali fudbal, nadvlačenje konopca, sankanje, foto safari i „koš za čist Kop“) i igrama u hotelu (obaranje ruku, šah, pikado, „ples za sve“ ).

Jubilarni zimski festival Sporta za sve otvorio je Velizar Đerić – predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije dok su u ime Saveza Sport za sve Vojvodine festivalu  prisustvovali  Branko Vujović- predsednik Saveza, prof. dr Franja Fratrić – predsednik Stručnog odbora Saveza, Amir Sitarević – predsednik Nadzornog odbora Saveza i Dejan Lovčanin – član Nadzornog odbora.

25. Otvorenom Ski festivalu prisustvovao je i Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu koji je svečano uručio priznanja najuspešnijim učesnicima.

Pored redovnih aktivnosti festival je protekao i u duhu najave 14. Evropskih Kompanijskih Zimskih sportskih igara koje će se održati od 21-25. marta 2018. godine, takođe na Kopaoniku.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *