ODRŽANA 4. SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA OK 12. SORV

U Novom Sadu, 13.04.2017. godine održana je 4.sednica Izvršnog odbora OK za radnički sport i organizovanje 12.SORV kojoj su prisustvovali Goran Milić – predsednik Olimpijskog komiteta 12.SORV I Izvršnog odbora OK 12.SORV, Milorad Perišić – član IO, Mladenko Đuranović – član IO, Ranko Janjić – član IO , Milorad Rakić – član IO, Olivera Jovanović – generalni sekretar Saveza sport za sve Vojvodine i OK 12.SORV i Saša Dujin – direktor Turističke organizacije Opštine Novi Bečej.

Informaciju o aktivnostima u periodu između dve sednice Izvršnog odbora podneli su članovi Izvršnog odbora OK za radnički sport i organizovanje 12.SORV, sa posebnim osvrtom na rad Koordinacionog odbora OK 12.SORV i aktivnosti na unapređenju rada i funkcinisanja Regionalnih društava za radnički sport. Na izbornoj skupštini Saveza sport za sve regiona Srem imenovan je novi predsednik ovog regiona dok se izbori očekuju i u Regionu Jugozapadna Bačka.

Predstavnici opština Bečej i Novi Bečej  – opština domaćina 12.SORV informisali su Izvršni odbor o aktivnostima Međuopštinskog pripremnog odbora ističući da ih očekuje zajednički sastanak 20. aprila 2017. godine na kom će se razmatrati sva pitanja vezana za pripremu i realizaciju sportskog takmičenja Prvenstvo Vojvodine 2017, iznalaženja generalnog sponzora i promotera 12.SORV kao i aktivnosti na medijskoj promociji PV 2017 i 12.SORV.

Takođe, čeka nas učešće na ovogodišnjim konkursima kako bismo obezbedili adekvatna sredstva za uređenje sportskih objekata i terena, istakli su predstavnici opština domaćina 12.SORV.

 

Na predlog Sportskog odbora 12.SORV, Izvršni odbor razmatrao je i usvojio Operativni plan za organizaciju i realizaciju sportskog takmičenja Prvenstvo Vojvodine 2017 sa svim neophodnim elementima za uspešnu realizaciju istog.

Članovima Izvršnog odbora predstavljena su idejna grafička rešenja 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine koja su, nakon razmatranja, usvojena i koristiće se kao zvanična službena obeležja u 12. olimpijskom ciklusu.

Na sednici su prihvaćene inicijative pokrenute na radnom dogovoru sa predsednicima i sekretarima regiona, vezane za unapređenje sitema radničkog sporta i ciklusa 12.SORV, sa zaključkom da se za sednicu Olimpijskog komiteta 12.SORV pripreme konkretna rešenja svih aktuelnih pitanja koja su razmatrana, te da bi ove aktivnosti trebalo završiti najkasnije do juna 2017. godine.

U daljem radu Izvršnog odbora dogovorene su aktivnosti Olimpijskog komiteta 12.SORV, njegovih organa i radnih tela i Međuopštinskog pripremnog odbora opština domaćina 12.SORV, sa akcentom na održavanju zajedničkog sastanka i realizaciji aktivnosti na jačanju medijske promocije Prvenstva Vojvodine 2017 i 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

U cilju jačanja sistema sportske olimpijade radnika Vojvodine, u maju 2017. godine, Savez samostalnih sindikata Vojvodine, planira održavanje sastanka sa predsednicima gradskih i opštinskih veća saveza samostalnih sindikata,  istakao je  Goran Milić, predsednik Olimpijskog komiteta 12.SORV.

Na samom završetku sednice, zauzet je zajednički stav da se, u cilju uspešne realizacije Prvenstva Vojvodine 2017, svi subjekti u sistemu 12.SORV maksimalno angažuju na realizaciji utvrđenih aktivnosti.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *