U Opštini Bečej održan sastanak sa predsednicima opština domaćina 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine

U četvrtak 11. maja 2017. godine u Opštini Bečej održan je sastanak predstavnika Saveza sport za sve Vojvodine i opština domaćina 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Sastanku su, u ime opština domaćina 12. SORV prisustvovali Dragan Tošić –  predsednik Opštine Bečej, Saša Maksimović – predsednik Opštine Novi Bečej, članovi Međuopštinskog pripremnog odbora 12.SORV i predstavnici turističkih organizacija Opština Bečej i Novi Bečej.

U ime Saveza sport za sve Vojvodine sastanku su prisistvovali Branko Vujović-predsednik Saveza, Milorad Perišić – potpredsednik, Olivera Jovanović – generalni sekretar i Mladenko Đuranović – predsednik Sportskog odbora 12.SORV.

O sportskoj olimpijadi radnika Vojvodine kao najznačajnijem brendu na ovim prostorima u oblasti radničkog sporta govorio je Branko Vujović, predsednik Saveza istakavši da je radnička olimpijada jedan od prioriteta koje definiše pokrajinska strategija razvoja sporta. Saradnja sa Savezom samostalnih sidikata Vojvodine kao i rad organa i radnih tela u okviru ciklusa 12.SORV u potpunosti su u funkciji uspešne organizacije i realizacije planiranih programskih aktivnosti za ovaj ciklus.

 

Na osnovu Izveštaja Komisije za obilazak sportskih objekata i terena, Dragan Tošić – predsednik Opštine Bečej i Saša Maksimović – predsednik Opštine Novi Bečej informisani su o stanju sportske infrastrukture u obe opštine nakon čega su definisani prioriteti u stvaranju uslova za uspešnu realizaciju predstojećeg Prvenstva Vojvodine ali i završne manifestacije 12.SORV 2019. godine.

Na sastanku se govorilo i o iznalaženju generalnog sponzora i promotera 12.SORV, definisanju marketing planova i formiranju timova za medijsku promociju sportske olimpijade radnika Vojvodine ali i o drugim tehničkim uslovima neophodnim za realizaciju predstojećeg sportskog programa u okviru 12. ciklusa.

Na samom završetku sastanka zauzet je zajednički stav da svi subjekti u sistemu, u skladu sa potpisanim Ugovorom o međusobnim pravima i obavezama, organizovanju i sprovođenju četvorogodišnjeg ciklusa i završne manifestacije 12. SORV, ulože maksimalan napor u stvaranju svih neophodnih uslova za nesmetanu realizaciju celokupnog ciklusa 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

 

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *