ODRŽANI 43. SPORTSKI SUSRETI SINDIKATA UPRAVE SRBIJE, BRZEĆE (KOPAONIK) OD 07. DO 11. JUNA 2017. GODINE

U prelepom ambijentu i dobroj organizaciji, proteklog vikenda su održani 43. sportski susreti u organizaciji Sindikata uprave Srbije.  Na ovoj sportskoj manifestaciji učestvala je ukupno 31 sportska ekipa iz cele Srbije sa preko 600 učesnika.

Učešće na ovim 43. po redu radničkim sportskim igrama uzela je i sportska ekipa Pokrajinskih organa uprave i tom prilikom zauzela 3. mesto u generalnom plasmanu.

Redom su se osvajale medalje i u pojedinačnim i kolektivnim sportovima a najznačajniji rezultati su osvojene zlatne medalje košarkašica, plivača i odbojkaša.

 

Savez sport za sve Vojvodine čestita svim  učesnicima – sportistima rekreativcima na učešću i ostvarenim sportskim rezultatima i posebno se zahvaljuje Pokrajinskoj vladi i premijeru, gospodinu Igoru Miroviću,  na podršci u organizaciji učešća pokrajinske sportske ekipe na ovim sportskim susretima.

Mnogo važnije od ostvarenih sportskih rezultata je poruka koju su zajedno poslali Pokrajinska vlada, Skupština APV, sindikalna organizacija pokrajinskih organa, pokrajinski sekretarijati, Uprava za opšte i zajedničke poslove, Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta i svi sportisti, o važnosti bavljenja fizičkim aktivnostima svih zaposlenih u funkciju zdravijeg, zadovoljnijeg, produktivnijeg i na kraju srećnijeg radnika.

Učešće velikog broja sportskih ekipa sa teritorije AP Vojvodine, već pomenuta podrška Pokrajinske vlade govori o tome da je radnički sport na zaista zavidnom nivou u Vojvodini o čemu između ostalog govori i 50. godišnja tradicija održavanja Radničke sportske olimpijade Vojvodine, jedinstvene u celoj Evropi.

I na kraju Savez sport za sve Vojvodine želi da se zahvali Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu i gospodinu Vladimiru Batezu koji je kao pokrajinski sekretar dao punu podršku oblasti sportske rekreacije u svakom smislu te reči i na kraju priredio i svečani prijem za zaposlene iz sekretarijata za sport i omladinu koji su učestvovali na ovim susretima i reprezentovali Pokrajinsku Vladu.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *