ODRŽANA 5. SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA OK ZA RADNIČKI SPORT I ORGANIZOVANJE 12. SORV

U Novom Sadu, 21.06.2017. godine održana je 5. sednica Izvršnog odbora OK za radnički sport i organizovanje 12. SORV kojoj su prisustvovali Goran Milić – predsednik Olimpijskog komiteta 12. SORV I Izvršnog odbora OK 12. SORV, Milorad Perišić – član IO, Mladenko Đuranović – član IO, Ranko Janjić – član IO , Milorad Rakić – član IO i Olivera Jovanović – generalni sekretar Saveza sport za sve Vojvodine.

Izvršni odbor OK 12. SORV informisan je o aktivnostima realizovanim u periodu između dve sednice Izvršnog odbora OK za radnički sport i organizovanje 12. SORV, sa posebnim osvrtom na rad Komisije za sportske objekte i terene 12. SORV, održan sastanak sa predsednicima Opština Bečej i Novi Bečej,   rad Koordinacionog odbora OK 12. SORV i aktivnosti na unapređenju rada i funkcinisanja Regionalnih društava za radnički sport.

Predstavnici opština Bečej i Novi Bečej  – opština domaćina 12. SORV informisali su Izvršni odbor o aktivnostima Međuopštinskog pripremnog odbora posebno kada je u pitanju uređenje sportskih objekata i terena za potrebe Prvenstva Vojvodine 2017 i završne manifestacije 2019. godine.

Na predlog Sportskog odbora 12. SORV, Izvršni odbor razmatrao je i usvojio niz odluka neophodnih za organizaciju i realizaciju sportskog takmičenja Prvenstvo Vojvodine 2017 a utvrđen je i predlog Odluke o mogućnostima angažovanja učesnika „Prvenstvo Vojvodine 2017“ putem direktnog kontakta sa nadležnom sportskom organizacijom na nivou opštine i isti se dostavlja Olimpijskom komitetu 12. SORV na razmatranje i usvajanje.

Na sednici su razmatrane i inicijative pokrenute od strane Regiona, u cilju unapređenja sitema radničkog sporta i ciklusa 12. SORV i iste će biti dostavljene Olimpijskom komitetu 12. SORV na razmatranje i donošenje odgovarajućih odluka.

Na samom završetku sednice Izvršnog odbora OK 12. SORV  dogovorene su dalje aktivnosti  na uređenju ciklusa 12. SORV sa akcentom na pripremi i održavanju sednice Olimpijskog komiteta za radnički sport i organizovanje 12. SORV.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *