ODRŽANA 8. SEDNICA SPORTSKOG ODBORA 12.SORV

U Novom Sadu, 28. juna 2017. godine održana je 8. sednica Sportskog odbora 12.SORV kojoj je prisustvovalo svih 7 članova Sportskog odbora, Komesar za takmičenje 12.SORV kao i predsednik Olimpijskog komiteta za radnički sport i organizovanje 12.SORV.

Pored zauzimanja stavova po pojedinim pitanjima iz važećeg Pravilnika o sportskim takmičenjima u sistemu radničkog sporta i važećih Propozicija za takmičenje 12.SORV, Sportski odbor je izvršio popunu upražnjenih mesta u okviru Konačne liste učesnika za sportsko takmičenje Prvenstvo Vojvodine 2017, na onovu prijava Regiona. Nakon što Komesar za takmičenje 12.SORV objedini listu učesnika, ista će biti objavljena na sajtu Saveza sport za sve Vojvodine – Olimpijskog komiteta za radnički sport i organizovanje 12.SORV.

U pripremi za realizaciju sportskog takmičenja Prvenstvo Vojvodine 2017 Sportski odbor utvrdio je i specifikaciju sportskih priznanja potrebnih za navedeno takmičenje nakon čega je razmatran i usvojen Izveštaj o radu Sportskog odbora za period 01.januar – 30.jun 2017. godine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *