ORGANIZOVANI RADNI SASTANCI SA PREDSTAVNICIMA POKRAJINSKIH GRANSKIH SAVEZA

Savez Sport za sve Vojvodine  u saradnji sa Sportskim savezom Vojvodine  je tokom avgusta 2017. godine održao niz radnih sastanaka sa predstavnicima Pokrajinskih granskih saveza  u cilju unapređenja uzajamne saradnje kao i eventualnim mogućnostima za obezbeđivanje potrebnih službenih lica  za predstojeće Prvenstvo Vojvodine 2017 – 12. SORV.

Predsednik Sportskog saveza Vojvodine Slobodan Boškan i generalni sekretar Saveza sport za sve Vojvodine Olivera Jovanović  su u razgovorima sa predstavnicima  Fudbalskog saveza Vojvodine, Odbojkaškog saveza Vojvodine, Košarkaškog saveza Vojvodine, Rukometnog saveza Vojvodine, Stonoteniskog saveza Vojvodine, Kuglaškog saveza Vojvodine i Streljačkog saveza Vojvodine izložili  osnovni koncept PV 2017 sa naznačenim pravilima i propozicijama koja važe za 12. ciklus SORV-a i potrebnim brojem službenih lica po sportskim disciplinama. Nakon održanih razgovora navedeni granski Savezi  iskazali su spremnost da pruže podršku ovoj značajnoj manifestaciji  i u saradnji sa svojim sudijskim organizacijama obezbede službena lica za PV 2017 koje će se održati u Bečeju i Novom Bečeju 23/24. septembra i 07/08. oktobra 2017. godine.

Pomenuta saradnja Saveza Sport za sve Vojvodine, Sportskog saveza Vojvodine i Pokrajinskih granskih saveza  vrši se u skladu sa merama i aktivnostima iz Akcionog plana Programa razvoja sporta u APV 2016-2018 koje se odnose na Podršku realizaciji i unapređenju sistema Sportske olimpijade radnika Vojvodine kao i merama i aktivnostima Akcionog plana Programa razvoja Sporta za sve Vojvodine za period 2017-2020. godine u delu unapređenja sistema SORV-a.

U narednom periodu održaće se razgovori  sa predstavnicima ostalih  granskih saveza čije se sportske discipline nalaze u programu Prvenstva Vojvodine 2017.

Savez sport za Sve Vojvodine se ovim putem još jednom zahvaljuje predsedniku Sportskog saveza Vojvodine gospdinu Slobodanu Boškanu i svim predstavnicima pomenutih sportskih saveza na izuzetnoj saradnji i pokazanoj volji da se u narednom periodu sistem Sportske olimpijade radnika Vojvodine još više unapredi.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *