POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI IZMEĐU SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE I SPORTSKOG SAVEZA VOJVODINE

U prostorijama Sportskog saveza Vojvodine u Novom Sadu, 29.08.2017.godine, potpisan je Sporazum o saradnji između Saveza sport za sve Vojvodine i Sportskog saveza Vojvodine.

Branko Vujović, predsednik Saveza sport za sve Vojvodine i Slobodan Boškan, predsednik Sportskog saveza Vojvodine, istakli su da se značaj potpisivanja Sporazuma ogleda u unapređenju saradnje na realizaciji mera i aktivnosti iz Akcionog plana Programa razvoja sporta u APV 2016-2018.

 

Potpisivanje Sporazuma sa Sportskim savezom Vojvodine, kao krovnom organizacijom sporta u pokrajini, od strateškog je značaja za razvoj i unapređenje celokupnog sistema rekreativnog sporta koji je Nacionalnom strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji prepoznat kao prioritet.

Dosadašnja uspešna saradnja sa Sportskim savezom Vojvodine na ovaj način je i formalno ozvaničena i unapređena. U narednom periodu sledi zajednička realizacija aktivnosti predviđenih Sporazumom, putem održavanja redovnih sastanaka predstavnika saveza, realizacije aktivnosti vezanih za angažovanje stručnih i službenih lica potrebnih za nesmetano odvijanje sportskih manifestacija u okviru ciklusa 12. SORV, kao i kroz izradu i realizaciju zajedničkih programa i projekata.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *