POČELO PRVENSTVO VOJVODINE 2017

REALIZOVANA PRVA TAKMIČARSKA CELINA PV 2017 – 12. SORV

Prvenstvo Vojvodine 2017 koje se realizuje u okviru 12. ciklusa Sportske olimpijade radnika Vojvodine počelo je u subotu 23.09.2017. godine u opštinama domaćinima 12. SORV – Bečeju i Novom Bečeju.

Tokom svečanog otvaranja PV 2017. koje je upriličeno u opštini Novi Bečej učesnicima su se obratili Branko Vujović –predsednik Saveza sport za sve Vojvodine, Goran Milić – predsednik OK 12. SORV i Saša Maksimović -predsednik opštine Novi Bečej koji je zvanično otvorio pokrajinsko prvenstvo.

U okviru prve takmičarske celine održana su takmičenja u sportskim disciplinama: plivanju (m i ž), tenisu (m i ž) nadvlačenju konopca, velikom i srednjem fudbalu, odbojci (ž), kuglanju (ž i meš.), basketu (m i ž), rukometu (m i ž), bič voleju (m, ž i mešovito), atletici (m i ž) i boćanju.

 

 

Na ovoj sportskoj manifestaciji  učestvovali su takmičari iz svih 7 regionalnih udruženja/društava za radnički sport, kao i predstavnici opština domaćina 12. SORV.

Sva takmičenja protekla su u fer i sportskoj atmosferi , a takmičenjima su, pored službenih lica Saveza Sport za sve Vojvodine, rukovodile i zvanične sudije i delegati pokrajinskih granskih saveza  za sportske discipline predviđene programom PV 2017.

Nakon završetka takmičenja učesnicima su dodeljena odgovarajuća priznanja a zvaničan plasman učesnika po sportskim disciplinama može se pogledati OVDE.

Narednog vikenda, 30.09. i  01.10. 2017. godine u opštinama Bečej i Novi Bečej očekuje se realizacija takmičenja u malom fudbalu, dok će se druga takmičarska celina održati 07. i 08. oktobra 2017. godine prema utvrđenom rasporedu .

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *