POBEDNIK PV 2017 U MALOM FUDBALU„GRADINA SISTEM“ D.O.O. IZ TEMERINA

Realizacija Prvenstva Vojvodine 2017-12. SORV nastavljena je i tokom proteklog vikenda 30.09. i 01.10.2017. godine  takmičenjem u sportskoj disciplini mali fudbal.

U subotu 30.09. realizovana su takmičenja po grupama u Bečeju i Novom Bečeju dok su se polufinalna i finalna nadmetanja odigrala u nedelju u Novom Bečeju.

U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa „Gradina sistem“ D.O.O iz Temerina pobedila je ekipu „Neoplante“ A.D. iz Novog Sada sa 3:0 dok je u drugoj polufinalnoj utakmici ekipa Gradske uprave Grada Pančeva pobedila ekipu „Elektrovojvodine –Elektrodistribucije Subotice“ sa 4:2.

Nakon završetka polufinalnih  nadmetnja, u utakmici za 3. mesto  ekipa „Neoplante“ pobedila je „Elektrodistribuciju Subotice“ rezultatom 2:1 dok je u izuzetno zanimljivom finalu, koje je u regularnom delu završeno rezultatom 3:3, ekipa Gradina sistem D.O.O iz Temerina savladala kvalitetnu ekipu Gradske uprave Grada Pančeva nakon izvođenja penala.

Sve utakmice tokom oba dana  protekle su u fer i korektnoj atmosferi  a prikazanim kvalitetom tokom ovog takmičenja prisutne ekipe opravdale su sva očekivanja.

Narednog vikenda, 07 i 08. oktobra 2017. godine očekuje se realizacija druge takmičarske celine u sportskim disciplinama: košarka (m+ž), odbojka (m), kuglanje (m), streljaštvo (m+ž), stoni tenis (m+ž), šah, pikado (m+ž) i sportski ribolov.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *