ODRŽANA 6. SEDNICA OLIMPIJSKOG KOMITETA ZA RADNIČKI SPORT I ORGANIZOVANJE 12. SORV

U Novom Sadu 14. marta 2018. godine održana je 6. sednica Olimpijskog komiteta za radnički sport i organizovanje  12.  sportske olimpijade radnika Vojvodine .

Na samom početku sednice, Olimpijski komitet za radnički sport i organizovanje 12.SORV izvršio je imenovanje Nebojše Čokorila za člana OK 12.SORV, ispored Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, kao i Prolić Slobodana za člana OK 12.SORV ispred Regiona Južna Bačka.

Predsednik OK za radnički sport i organizovanje 12. SORV, Goran Milić u uvodnim napomenama  informisao je prisutne o Izveštaju o radu OK 12. SORV za 2017. godinu, sa Izveštajem o materijalno-finansijskom poslovanju, nakon čega su isti jednoglasno usvojeni.

 

Takođe, OK 12.SORV, razmatrao je Izveštaje Sportskog odbora, Komesara za takmičenje 12.SORV i Koordinacionog odbora za 2017. godinu a nakon uvodnih obrazloženja o izveštajima, isti su jednoglasno usvojeni.

U daljem radu sednice, OK 12.SORV razmatrao je Izveštaj o realizaciji PV 2017, gde su članovi OK 12.SORV, u iscrpnoj diskusiji, dali predloge i sugestije za unapređenje kako samog takmičenja, tako i kompletnog sistema sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Olimpijski komitet 12.SORV, na 6. sednici usvojio je Plan rada sa Planom prihoda i rashoda za 2018. godinu nakon čega je izvršeno imenovanje Huđi Ištvana za potpredsednika OK 12.SORV i Obradović Ljubomira, za zamenika Komesara za takmičenje 12.SORV.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *