ODRŽANA 10. SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE

U Novom Sadu, dana 15.03.2017. godine održana je 10. sednica Upravnog odbora Saveza sport za sve Vojvodine.

Upravnom odboru data je Informacija o aktivnostima Saveza za period između dve sednice a kratke napomene o istim dao je Branko Vujović, predsednik, istakavši da su aktivnosti Saveza u proteklom periodu bile usmerene na izveštavanje o realizovanim programskim sadržajima za 2017.godinu, gde je Savez, u predviđenim rokovima, podneo izveštaje nadležnim institucijama.

U daljem radu sednice, Upravni odbor je, u skladu sa utvrđenim bilansom stanja i uspeha za 2017. godinu i pratećom finansijskom dokumentacijom Saveza, doneo odluku o usvajanju Godišnjeg finansijskog izveštaja za 2017. godinu.

Takođe, na osnovu opredeljenih sredstava za programske aktivnosti Saveza sport za sve Vojvodine za 2018. godinu, Upravni odbor razmotrio je i usvojio Program rada Saveza sa Finansijskim planom za 2018. godinu.

 

Na predlog Sportskog odbora, Upravni odbor usvojio je i Zbirnu bodovnu listu aktivnosti Regiona u 2017. godini, po osnovu Kriterijuma za raspodelu sredstava za 2018. godinu.

Tokom daljeg rada 10. sednice Upravnog odbora, predsednik i prisutni članovi Upravnog odbora razgovarali su o daljim aktivnostima Saveza u 2018. godini, pravcima razvoja i organizovanja sistema radničkog sporta a prof. dr Milena Mikalački imenovana je za predsednika Stručnog odbora Saveza sport za sve Vojvodine.

Na sednici Upravnog odbora donete su i odgovarajuće odluke o prijemu u članstvo Saveza sport za sve Vojvodine, u skladu sa Statutom Saveza i Zakonom o sportu RS.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *