ODRŽANA STRUČNA TRIBINA „FIZIČKA AKTIVNOST I KVALITET ŽIVOTA“

U okviru 3. festivala sporta za sve Vojvodine, Savez sport za sve Vojvodine u saradnji sa Fakultetom za sport i turizam „Tims“ iz Novog Sada, realizovao je stručnu tribinu na temu „Fizička aktivnost i kvalitet života“.

Stručna tribina održana je u petak, 01. juna 2018. godine u Novom Sadu, na Fakultetu za sport i turizam „Tims“.

U ime Saveza sport za sve Vojvodine, prisutnima na stručnoj tribini obratio se Branko Vujović, predsednik Saveza dok je u ime Fakulteta „Tims“ goste pozdravio Prof. dr Zlatko Ahmetović, predsednik Saveta Fakulteta.

O „kvalitetu života nekad i sad“ govorio je Prof. dr Zlatko Ahmetović dok je Doc. dr Jelena Sokić govorila na temu „Kako se motivisati za aktivnost i kvalitetan život“.

U okviru poslednjeg saopštenja na stručnoj tribini, „Zdravstveni fitnes – istina ili marketing“  govorio je Prof. dr Dušan Perić nakon čega je usledila diskusija na teme prezentovane u okviru stručne tribine.

Na samom kraju, predstavljene su neke od kulturno-istorijskih znamenitosti Novog Sada, sa akcentom na sunčani kej i Petrovaradinsku trvđavu, nakon čega je najavljen sportsko-rekreativni deo 3. festivala sporta za sve Vojvodine koji će se održati 02. juna na novosadskoj plaži Štrand.

 Pored predstavnika Saveza sport za sve Vojvodine i Fakulteta za sport i turizam „Tims“, stručnoj tribini prisustvovali su gosti iz Asocijacije sport za sve Srbije kao i predstavnici članica Saveza.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *