12.SORV – KUP VOJVODINE 2018

U okviru programa 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine za 2018. godinu, realizovano je sportsko takmičenje KUP Vojvodine 2018.

Prvog vikenda ovog takmičenja, 26. avgusta 2018. godine, domaćin takmičenja bio je Region Potisje – Opština Bečej za sportsku disciplinu SPORTSKI RIBOLOV i Grad Senta za sportsku disciplinu STRELJAŠTVO.

Takmičenje u sportskoj disciplini sportski ribolov realizovano je pojedinačno i ekipno u muškoj konkurenciji dok je takmičenje u streljaštvu realizovano pojedinačno i ekipno u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Druga celina ovog takmičenja održana je 01. i 02. septembra 2018. godine u Regionu Južna Bačka i Regionu Potisje.

Opština Sremski Karlovci bila je domaćin takmičenja u sportskoj disciplini BASKET (m+ž), Opština Temerin domaćin takmičenja za sportsku disciplinu MALI FUDBAL, Opština Bečej domaćin za sportske discipline ODBOJKA (m) i ŠAH dok je Opština Žabalj bila domaćin takmičenja u sportskoj disciplini PIKADO (m+ž+meš).

Proteklog vikenda, 09.septembra 2018. godine, u okviru treće takmičarske celine, domaćin takmičenja bio je Region Severni i Srednji Banat – Opština Novi Bečej za sportske discipline SREDNJI FUDBAL i BIČ-VOLEJ (m+ž+meš).

U istom terminu, domaćin takmičenja bio je i Region Severna Bačka, Grad Subotica – za sportsku disciplinu ODBOJKA (ž) dok je Opština Bačka Topola bila domaćin takmičenja u sportskoj disciplini KUGLANJE (m+ž).

Navedena takmičenja, koja su okupila učesnike sa teritorije cele AP Vojvodine, uspešno su realizovana a za njihovo praćenje i realizaciju bili su zaduženi Komesar i zamenik Komesara za takmičenje 12.SORV, predstavnici Sportskog odbora 12.SORV i druga angažovana službena lica.

Savez sport za sve Vojvodine u saradnji sa domaćinima KUPa Vojvodine 2018 obezbedio je adekvatne uslove za nesmetanu realizaciju svih takmičenja, koja su protekla u fer i korektnoj atmosferi.

Pobednici KUPa Vojvodine 2018 stiču pravo direktnog učešća na završnoj manifestaciji 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine koja će se održati 28.,29. i 30. juna 2019. godine u Opštini Bečej i Opštini Novi Bečej – domaćinima 12.SORV.

Ovde možete da preuzmete rezultate.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *