U SUSRET 12. SPORTSKOJ OLIMPIJADI RADNIKA VOJVODINE ODRŽANA PROMOCIJA 12.SORV

Na međunarodnom sajmu „LORIST 2018“, u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Saveza Sport za sve Vojvodine uspešno je prestavljena 12. sportska olimpijada radnika Vojvodine.

Promocija 12.SORV održana je u prelepom ambijentu izložbenog prostora Vlade AP Vojvodine, u petak, 05. oktobra 2018. godine.

U ime Saveza sport za sve Vojvodine, domaćini promocije bili su Branko Vujović-  predsednik Saveza i Olivera Jovanović – generalni sekretar, dok su ovom značajnom događaju u ciklusu 12.SORV, prisustvovali Vladimir Batez – pokrajinski sekretar za sport i omladinu,  Aranka Binder – pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, Saša Maksimović – predsednik Opštine Novi Bečej, Ranko Janjić – predsednik Pripremnog odbora Opštine Novi Bečej, Nikola Dzigurski – član Opštinskog veća zadužen za sport u Opštini Bečej, Goran Milić – predsednik Saveza samostalnih sindikata Vojvodine i OK 12.SORV, Slobodan Boškan – predsednik Sportskog saveza Vojvodine, Mladen Stojšin – generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, Danijel dr Župić – direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, predstavnici Asocijacije sport za sve Srbije, članovi Upravnog odbora Saveza i Olimpijskog komiteta 12.SORV, predstavnici članica Saveza / Regionalnih društava za radnički sport i drugi uvaženi gosti.

U ime Saveza sport za sve Vojvodine, goste je pozdravila Olivera Jovanović nakon čega je prezentovan sistem sportske olimpijade radnika Vojvodine sa akcentom na predstojećoj 12. sportskoj olimpijadi radnika Vojvodine.

U ime opština domaćina 12.SORV, prisutnima su se obratili Nikola Dzigurski u ime Opštine Bečej kao i Saša Maksimović i Ranko Janjić u ime Opštine Novi Bečej, najavivši Završnu manifestaciju 12.SORV koja će se održati 28., 29. i 30. juna 2019. godine u Bečeju i Novom Bečeju.

U ime Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, glavnog partnera Saveza u realizaciji ciklusa SORV i Olimpijskog komiteta 12.SORV, prisutnima se obratio Goran Milić istakavši značaj ove tradicionalne manifestacije i sitema radničkog sporta u Vojvodini.

U nastavku programa promocije, predstavljen je najavni film za Sportsku olimpijadu radnika Vojvodine nakon čega su uručena i priznanja za najuspešniji i najmasovniji Region na proteklom sportskom takmičenju 12.SORV – „KUP Vojvodine 2018“.

Tom prilikom, gospodin Vladimir Batez uručio je Ljubomiru Obradoviću, predsedniku Regiona „Severna Bačka“, priznanje za najuspešniji Region na KUP-u Vojvodine 2018 dok je gospodin Slobodan Boškan uručio Merimi Kulić, generalnom sekretaru Regiona „Severna Bačka“, priznanje za najmasovniji Region na KUP-u Vojvodine 2018.

U sjajnoj atmosferi i uz prisustvo brojnih medija, promocija 12.SORV uspešno je održana na zadovoljstvo svih prisutnih.

Po završetku promocije 12.SORV, sa predstavnicima Regionalnih društava za radnički sport održan je i kratak radni sastanak, na kom su dogovorene dalje aktivnosti na stvaranju uslova za nesmetanu i uspešnu realizaciju ciklusa 12.SORV.

 

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *