ODRŽANA 13. SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE

U Novom Sadu dana 16.11.2018. godine održana je 13. sednica Upravnog odbora Saveza sport za sve Vojvodine.

Upravnom odboru data je informacija o aktivnostima Saveza za period između dve sednice a napomene o istom dao je Branko Vujović, predsednik, istakavši da su aktivnosti Saveza u proteklom periodu bile usmerene na realizaciji programskih aktivnosti, edukativnog, razvojnog, takmičarskog i razvojnog programa, kao i rada organa i radnih tela, a takođe deo aktivnosti bio je usmeren i na izveštavanje o realizovanim programskim sadrzajima za 2018. godinu gde je Savez u predviđenim rokovima podneo izveštaje nadležnim institucijama.

U daljem radu sednice Upravni odbor u skladu sa utvrđenim dnevnim redom razgovarao je o radu- funkcionisanju članica Saveza, a donete su i odgovarajuće odluke o statusu i prijemu u članstvo Saveza u skladu sa Statutom Saveza sport za sve Vojvodine i Zakonom o sportu Republike Srbije.

Na sednici je takođe na osnovu predloga Sportskog odbora razmatrana i prihvaćena inicijativa da se pristupi aktivnostima na izradi izmena i dopuna Kriterijuma za raspodelu sredstava regionalnim udruženjima/društvima na ime sufinansiranja njihovog rada i funkcionisanja.

Tokom daljeg rada 13. sednice Upravnog odbora predsednik i prisutni članovi Upravnog odbora razgovarali su o daljim aktivnostima u Radničkom sportu i Savezu do kraja 2018. godine.

Na sednici Upravnog odbora donete su i odgovarajuće odluke o održavanju sednice Skupštine Saveza u skladu sa Statutom Saveza sport za sve Vojvodine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *