ODRŽANA 15. SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE

U Novom Sadu dana  14. marta 2019. godine održana je 15. sednica Upravnog odbora Saveza Sport za sve Vojvodine.

Upravnom odboru data je Informacija o aktivnostima Saveza za period između dve sednice a napomene o istom dao je Branko Vujović – predsednik istakavši da su aktivnosti u Savezu u proteklom periodu na rad Organa i radnih tela, a takođe važan deo aktivnosti bio je usmeren na izveštavanje o realizovanjim programskim sadržajima za 2018. godinu kao i pripremi usagalašenih Planova i Programa za 2019. godinu gde je savez u predviđenim rokovima podneo izveštaje i programe nadležnim institucijama.

U daljem radu sednice Upravni odbor u skladu sa utvrđenim Dnevnim redom razgovarao je o Programu rada Saveza za 2019. godinu, Planu prihoda i rashoda za 2019. godinu koji su nakon razmatranja i usvojeni.

Na sednici su razmatrani i usvojeni Završni račun Saveza za 2018. godinu kao i Kriterijumi za raspodelu sredstava i zbirna bodovna lista Regionalnih društava/udruženja.

Na sednici Upravng odbora je takođe opredeljena finansijska politika Saveza za 2019. godinu, a donete su i odgovarajuće odluke, odluka o Raspisivanju poziva za sufnansiranje projekata/programa članica Saveza za 2019. godinu, odluka o učešću i podršci sportskih manifestacijaNovosadski maraton, Novosadski polumaraton i Fruškogorski maraton u 2019. godini.

Tokom daljeg rada 15. sednice Upravni odbor razmatrao je zahteve za prijem u članstvo Saveza u skladu sa Statutom Saveza sport za sve Vojvodine, a predsednik i prsutni članovi Upravnog odbora razgovarali su o narednim aktivnostima i prioritetima Saveza Sport za sve Vojvodine u drugom kvartalu tekuće godine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *