4. FESTIVAL SPORTA ZA SVE VOJVODINE

U nedelju 26. maja 2019. godine u Novom Sadu na Sunčanom keju, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Savez Sport za sve Vojvodine je uspešno najavio 4. Festival sporta za sve i predstavio njegov program u okviru Nedelje sportskih aktivnosti „Move week“.

Sportski stručnjaci i aktivisti Saveza Sport za sve Vojvodine, razgovorom, deljenjem programa i raznim animacijama na štandovima, upoznali su građane sa bogatom ponudom Sportsko-rekreativnog programa namenjenih deci, omladini, odraslima, osobama treće životne dobi i osobama sa invaliditetom koji će se narednih dana realizovati u sportskim objektima i terenima na više lokacija u Novom Sadu i širom Vojvodine.

Predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije  Branko Vujović i Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, uključili su se i podržali ovu akciju i time motivisali građane i pokazali koliko je vazno baviti se sportom.

U okviru festivala uz parolu „Budi aktivan, budi zdrav“, Savez sport za sve Vojvodine sa svojim članicama, realizovaće preko 20 sportsko rekreativnih aktivnosti u kojima su pozvani da učestvuju svi zainteresovani građani.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *