OBAVEŠTENjE O PONOVONOM RASPISIVANjU KONKURSA ZA IZBOR OPŠTINE / GRADA – DOMAĆINA 13. SPORTSKE OLIMPIJADE RADNIKA VOJVODINE 2023. GODINE

Nakon što na Konkurs za izbor Opštine/Grada – domaćina 13. Sportske Olimpijade radnika Vojvodine 2023. godine koji je objavljen 25. aprila 2019. godine, kandidaturu nije podnela nijedna jedinica lokalne samouprave iz AP Vojvodine, Upravni odbor Saveza sport za sve Vojvodine, na svojoj sednici od 11. juna 2019. godine doneo je odluku da ponovo raspiše ovaj Konkurs, te da o ovoj odluci elektronskim putem obavesti sve jedinice lokalne samouprave iz AP Vojvodine. Konkurs je objavljen na internet sajtu Savez sport za sve Vojvodine, na adresi: sportzasve.org

 U prilogu ovog obaveštenja ponovo vam dostavljamo i tekst Konkursa.

Svoje kandidature možete dostaviti lično u Kancelariju Saveza Sport za sve Vojvodine, ul. Masarikova 25/I, Novi Sad (08,00 – 14,00 časova svakog radnog dana), ili preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu Savez sport za sve Vojvodine, ul. Masarikova 25, sa naznakom „Prijava na Konkurs za domaćina 13. SORV“.

Ponovo raspisani Konkurs je otvoren SEDAM DANA od dana njegovog objavljivanja na internet stranici Saveza sport za sve Vojvodine, tako da je poslednji dan za dostavljanje prijava 18. jun 2019. godine.

Za sva pitanja u vezi sa Konkursom, možete kontaktirati Kancelariju Sport za sve Vojvodine, radnim danom od 8.00 do 14.00 časova, na telefon 021/423-951.

Ovde možete da preuzmete Prijavu na konkurs za 13. SORVSlične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *