PROMOCIJA 12. SPORTSKE OLIMPIJADE RADNIKA VOJVODINE

U susret završnoj manifestaciji 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine, u Novom Sadu, 11.juna 2019. Godine u 20,00 časova, održana je svečana promocija 12.SORV.

U prelepom ambijentu Golf City centra na SPENS-u, promociji su prisustvovali Milorad Perišić, potpredsednik Saveza sport za sve Vojvodine, Branko Vujović, predsednik Asocijacije sport za sve Srbije, predstavnici opština domaćina 12. SORV- Saša Maksimović, predsednik Opstine Novi Bečej, Milorad Rakić i Branislav Sekerović- u ime Opštine Bečej kao i brojne zvanice iz sistema sporta u Vojvodini – Aranka Binder, pomoćnica pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Slobodan Boškan, predsednik Sportskog saveza Vojvodine, Mladen Stojšin- generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, Dr Danijel Župic, direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, Prof. dr Zlatko Ahmetović  predstavnik Fakulteta za sport i turizam „TIMS“, članovi Upravnog i stručnog odbora Saveza sport za sve Vojvodine, članovi Olimpijskog komiteta 12.SORV, predstavnici Regiona SORV kao i druge uvažene zvanice.

U znak dobrodošlice, goste je pozdravio Sasa Jokić, direktor Golf city centra nakon čega su se prisutnima obratili Saša Maksimović, u ime opštine Novi Bečej i Branko Vujović, predsednik Asocijacije sport za sve Srbije.

Branko Vujović se na samom početku obraćanja zahvalio svima koji su dali doprinos u neposrednoj saradnji u afirmaciji radničkog stvaralaštva, organizaciji i aktivnostima sportske olimpijade radnika Vojvodine. Podsetio je prisutne na decenijsku tradiciju , veliku zaslugu mnogobrojnih entuzijasta i na činioce sistema sporta koji godinama stvaraju uslove za bavljenje sportom. Pozvao je sve prisutne da se uključe u sportske aktivnosti, da motivišu i podstaknu kako sebe tako i druge, i na taj način stvore uslove za nastanak zdravijeg društva i lepšeg korišćenja slobodnog vremena.

Predsednik Opštine Saša Maksimović naglasio je da je Novi Bečej kao grad sporta i kulture uvek bio dobar domćin i pozvao sve da posete Olimpijadu 28. 29. i 30. juna i da se sami uvere u potencijale grada i njegovu organizovanost, a i koliki pozitivan uticaj sport ima na kvalitetan i sadrzajan život građana. Uz prisustvo brojnih medija, ovaj značajan događaj zvanicno je najavio realizaciju završne manifestacije 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine koja ce se održati 28.,29. i 30. juna 2019. godine u Opštini Bečej i Opštini Novi Bečej.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *