ODRŽAN ŽREB ZA 12. SPORTSKU OLIMPIJADU RADNIKA VOJVODINE

U Novom Bečeju 15. juna 2019.godine koji je uz Bečej domaćin ovogodišnje smotre radnika sportista Vojvodine u prelepom ambijentu Doma kulture obavljen je žreb za 12. Sportsku Olimpijadu radnika Vojvodine.

Žrebu je prisustvovalo preko 50 predstavnika Regionalnih udruženja i gostiju, a u posudama za žreb bilo je 247 – ekipa, 157 u muškoj i 90 ekipa u ženskoj konkurenciji iz 31. Opštine u AP Vojvodini.

Ovog puta određivali su se rivali samo za ekipna takmičenja, dok će oni u pojedinačnoj konkurenciji, njih preko 400, biti poznati neposredno pred početak nadmetanja u svojoj disciplini.

Pre početka žrebanja učesnike je pozdravio Branko Vujović, predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije i doskorašnji predsednik Saveza Sport za sve Vojvodine, poželevši učesnicima žreb po njihovoj volji i nadanjima, kao i da postignu što bolje rezultate na takmičenjima i da ova tri dana u oba grada na Tisi  proteknu u sportskim nadmetanjima, da ne bude povreda i da druženje ostane za pamćenje.

U ime grada domaćina učesnike je pozdravio Ranko Janjić, predsednik Pripremnog odbora u Novom Bečeju i poželeo im dobrodošlicu u gradove domaćine 12. SORV, s nadom da će i oni i Bečejci biti dobri domaćini.

Potom se prešlo na žrebanje kojim su rukovodili Zoran Đorđević, Komesar za takmičenje 12. SORV, Mladenko Đuranović predsednik Sportskog odbora i Ljubomir Obradović, predsednik Takmičarske komisije.

Na 12. SORV očekuje se 2200 sportista-takmičara i ukupno 2500 učesnika ove manifestacije.

U ženskoj konkurenciji nadmetanja će se održavati u : atletici, basketu, bič voleju, plivanju, pikadu (ekipno i pojedinačno), stonom tenisu, streljaštvu, kuglanju (ekipno i pojedinačno), košarci, odbojci, rukometu i tenisu.

Muškarci će se takmičiti u : atletici, boćanju, bič vojelu, basketu, pikadu (ekipno i pojedinačno), sportskom ribolovu, stonom tenisu, šahu, streljaštvu, kuglanju (ekipno i pojedinačno), tenisu, plivanju, nadvlačenju konopcem, košarci, odbojci, rukometu, malom fudbalu, srednjem fudbalu i fudbalu.

Žreb je protekao u prijatnoj atmosferi zbog načina same organizacije i mogućnosti praćenja istog, a kuglice iz žrebnih posuda izvlačili su Branko Vujović, Ranko Janjić, Huđi Ištvan, Milorad Perišić i predstavnice (ekipa) domaćina žreba.

Po završetku ceremonije žrebanja, sve učesnike je pozdravio Milorad Perišić podpredsednik Saveza Sport za sve Vojvodine, zahvalivši se svima koji su doprineli da očuvamo ovu prelepu manifestaciju i koji su prisustvovali ovom svečanom činu i poželeo svim ekipama i učesnicima puno uspeha i lep provod od 28-30. Juna u Bečeju i Novom Bečeju.

Link za raspored sa satnicom: http://185.166.125.137/sportigre2019/takmsportovilist.php?cmd=reset

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *