U Novom Bečeju i Bečeju počela 12. Sportska olimpijada radnika Vojvodine

12. Sportska olimpijada radnika Vojvodine, koja se održava od 28. do 30. juna 2019. godine u opštinama Bečej i Novi Bečej, svečano je otvorena 28. juna u Opštini Novi Bečej.

Ceremoniji svečanog otvaranja, koja je upriličena u prelepom ambijentu amfiteatra na Tiskom keju, prisustvovali su predstavnici domaćina 12. SORV, Saveza sport za sve Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Sportskog saveza Vojvodine, Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, predstavnici regiona 12.SORV, članovi Olimpijskog komiteta 12. SORV, članovi Upravnog odbora Saveza, članovi Sportskog odbora i takmičarske komisije 12. SORV, učesnici sportskih takmičenja u okviru programa 12. SORV kao i brojni gosti sa teritorije AP Vojvodine.

Tokom ceremonije svečanog otvaranja prisutnima su se obratili Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej, Ištvan Huđi, potpredsednik OK 12. SORV kao i Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, koji je i svečano otvorio 12. Sportsku olimpijadu radnika Vojvodine. Takođe na zadovoljstvo svih prisutnih upriličen je i koncert zrenjaninske filharmonije.

Sportski program, koji se realizuje u 19 sportskih disciplina od kojih su 19 za muškarce i 12 za žene startovao je u petak 28. juna u 9 časova i trajaće do nedelje 30. juna 2019. godine, gde se očekuje preko 2.000 radnika sportista iz više od 150 firmi iz 31 lokalne samouprave AP Vojvodine.

Pored sportskog programa, u opštinama domaćinima, učesnike i goste 12. SORV očekuju i brojni dodatni sadržaji.

Ceremoniji svečanog otvaranja prisustvovali su brojni lokalni i pokrajinski mediji koji će ispratiti i realizaciju kompletnog sportskog programa 12. SORV.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *