PUNA SPORTSKA BORILIŠTA, TAKMIČARSKI DUH I FER PLEJ OBELEŽILI DRUGI DAN ZAVRŠNE MANIFESTACIJE 12.SORV

I drugog dana završne manifestacije 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine, u subotu 29. juna 2019. godine, sportska takmičenja nesmetano su realizovana, na zadovoljstvo svih učesnika.

Domaćini takmičenja kao i službena lica i takmičarske komisije 12.SORV bili su na visini zadatka dok su se učesnici nadmetali u fer i korektnoj atmosferi.

U okviru planiranog sportskog programa, uspešno su završena takmičenja u sportskim disciplinama odbojka (ž), kuglanje (ž), streljaštvo (m), šah, stoni tenis (m, ž), tenis (ž), tenis dubl (m), atletika (m,ž), pikado (m,ž), bič volej (m,ž) i boćanje.

12. SORV – PRELIMINARNI REZULTATI:

Pored sportskog programa, drugi dan 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine obeležili su i brojni dodatni sadržaji koji su se, u saradnji sa Fakultetom za sport i turizam “Tims” realizovali u prelepom ambijentu Doma kulture u Novom Bečeju.

U periodu od 15 do 17 časova, za učesnike 12.SORV je organizovana Edukativna radionica na teme “Sport i kvalitet života osoba sa invaliditetom” i “Fizičko vežbanje i kvalitet života” , u interpretaciji prof. dr Romane Romanov i doc. dr Stanislave Popov.

U istom periodu, stručnjaci fakulteta “Tims” su, na preko 60 takmičara 12.SORV, sproveli kineziometrijska testiranja koja su podrazumevala merenje kompozicije tela, dinamometriju kao i anketiranje na temu motivacije i nivoa fizičke aktivnosti.

Za učesnike 12.SORV veoma interesantan bio je i Kviz znanja iz oblasti sporta, u kom su se nadmetale tročlane ekipe iz Regiona SORV, gde je pobedu odnela ekipa Gerontološkog centra iz Subotice iz Regiona Severna Bačka.

Poslednjeg dana 12.SORV, u nedelju 30. juna 2019. godine, na rasporedu su finalna takmičenja u sportskim disciplinama fudbal, srednji fudbal, mali fudbal, rukomet (m,ž), odbojka (m), košarka (m), streljaštvo (ž), sportski ribolov, nadvlačenje konopcem, tenis (m) i plivanje.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *