ZAVRŠENA 12. SPORTSKA OLIMPIJADA RADNIKA VOJVODINE

U nedelju 30. juna 2019. godine završene su sve programske aktivnosti u okviru 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

U skladu sa utvrđenim programom, realizovana su finalna takmičenja u sportskim disciplinama fudbal, srednji fudbal, mali fudbal, rukomet (m,ž), odbojka (m), košarka (m), streljaštvo (ž), sportski ribolov, nadvlačenje konopcem, tenis (m) i plivanje.

Na gotovo svim sportskim borilištima pokazan je izuzetan kvalitet igre, te je bilo pravo zadovoljstvo prisustvovati finalnim nadmetanjima.

Po završetku realizacije sportskog programa, u amfiteatru na tiskom keju u Novom Bečeju, upriličena je i ceremonija svečanog zatvaranja završne manifestacije 12.SORV gde je olimpijska zastava predata domaćinu 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Takođe, na ceremoniji svečanog zatvaranja Savez sport za sve Vojvodine uručio je priznanja domaćinima 12.SORV – Opštini Novi Bečej i Opštini Bečej, za izuzetan doprinos u realizaciji 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine. Priznanja su dodeljena i najmasovnijem i najuspešnijem regionu na završnoj manifestaciji 12.SORV – Regionu Severna Bačka a proglašena je i mis olimpijade.

Savez sport za sve Vojvodine zahvaljuje se Vladi AP Vojvodine i Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu na punoj podršci koju su pružili u organizaciji i realizaciji 12.SORV  kao i domaćinima –  Opštini Novi Bečej i Opštini Bečej koji su stvorili uslove za nesmetanu realizaciju svih programa tokom četvorogodišnjeg ciklusa 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Savez se posebno zahvaljuje Opštini Novi Bečej na uloženom naporu i obezbeđenim uslovima za realizaciju ceremonije svečanog otvaranja i zatvaranja 12.SORV kao i realizaciju svih dodatnih programa u okviru ove značajne pokrajinske manifestacije.

Takođe, velika zahvalnost se upućuje Savezu samostalnih sindikata Vojvodine koji je glavni partner Saveza u sistemu SORV,  zatim institucijama i organizacijama koje su doprinele da se 12.SORV uspešno realizuje – Sportskom savezu Vojvodine, Pokrajinskim granskim savezima, Fakultetu za sport i turizam „Tims“ kao i kompanijama i preduzećima koja su omogućila učešće svojih zaposlenih u četvorogodišnjem ciklusu i završnoj manifestaciji 12.SORV.

Izuzetan doprinos u realizaciji završne manifestacije, svojim zalaganjem i kvalitetom rada, dala su Regionalna društva za radnički sport, članovi Takmičarske komisije 12.SORV, glavni koordinator takmičenja, organi i radna tela 12.SORV kao i delegirana službena lica i druge angažovane stručne službe.

Ovom prilikom, Savez sport za sve Vojvodine zahvaljuje se i svim lokalnim i pokrajinskim medijskim kućama koje su pratile završnu manifestaciju 12. SORV  a posebno Radio televiziji Vojvodine, Dnevnik Vojvodina press-u i Večernjim novostima na sveobuhvatnom izveštavanju sa 12.SORV.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *