POTPISAN UGOVOR ZA SPORTSKU OLIMPIJADU RADNIKA VOJVODINE 2023.

Ugovor o međusobnim pravima i obavezama, organizovanju i sprovođenju četvorogodišnjeg ciklusa i završne manifestacije 13. Sportske olimpijade radnika Vojvodine koja će se održati 2023. godine u Adi, potpisali su predsednik Opštine novog domaćina igara Zoltan Bilicki i Milorad Perišić, potpredsednik Saveza Sport za sve Vojvodine.
Prilikom potpisivanja Ugovora u ponedeljak, 30.09.2019. godine održana je svečanost u sali SO Ada kojoj su pored prestavnika domaćina Opštine Ada , prisustvovali i zvaniči prestavnici i gosti Asocijacije Sport za sve Srbije, Saveza Sport za sve Vojvodine, OK-12.SORV, Regionalnih udruženja/društava radničkog sporta, VSSO Ada, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Sportskog Saveza Vojvodine i predstavnici medija.

U ime domaćina goste je pozdravio Zoltan Bilicki – predsednik Opštine i ukratko prestavio uz elektronsku prezentaciju šta Ada nudi kao domaćin 12. SORV i šta će još biti potrebno da se uradi do 2023. godine. Zahvalio se i svim saradnicima u pripremi kandidature Opštine za domaćina igara.
Domaćinu su, prigodnim obraćanjem, na domaćinstvu čestitali Goran Milić, predsednik OK – 12. SORV i Branko Vujović, predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije. Goran Milić obećao je podršku Saveza Samostalnih Sindikata Vojvodine, čiji je predsednik, a Branko Vujović je obećao podršku i pomoć republičke organizacije Sporta za sve na čijem je čelu. Potpresednik Saveza Sport za sve Vojvodine, Milorad Perišić, nakon potpisivanja, naglasio je da je ponosan i zadovoljan što je Savez Sport za sve Vojvodine napravio novu saradnju potpisivanjem ovog obostrano značajnog i korisnog Ugovora sa Opštinom Ada. Ukazao je na značajnost potpisivanja ovog Ugovora jer time produžavamo kontinuitet trajanja i zvaničan početak priprema za organizaciju i sprovođenje četvorogodišnjeg ciklusa, kao i završne manifestacije 13. Sportske olimpijade radnika Vojvodine. Posebno se zahvalio svima koji podržavaju ovu aktivnost , a domaćinima poželeo da budu uspešni i 2023. godine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *