SAVEZ SPORT ZA SVE VOJVODINE NA SAJMU SPORTA

Na međunarodnom sajmu „LORIST 2019“ u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu , Savez Sport za sve Vojvodine učestvovao je kao partner sa svojim programskim aktivnostima.

Programske aktivnosti održane su u prelepom ambijentu izložbenog prostora Vlade AP Vojvodine, u četvrtak, 03. oktobra 2019. godine.

U ime Saveza Sport za sve Vojvodine, domaćini prezentacije 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine i Rezultata istraživanja 12. SORV bili su Milorad Perišić – potpredsednik Saveza, Olivera Jovanović- generalni sekretar, Sanja Fratrć – Stručni saradnik Saveza, a u ime Fakulteta za sport i turizam „TIMS“ , Prof. dr Zlatko Ahmetović, Prof. dr Dušan Perić i Prof. dr Milan Nešić.

Ovom značajnom događaju – povodom održavanja i istraživanja 12. SORV, prisustvovali su Branko Vujović – predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije, Aranka Binder – pomoćnica Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, Danijel dr Župić – direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, Mladen Stojšin – generalni sekretar Sportskog Saveza Vojvodine, članovi Upravnog odbora Saveza i Olimpijskog komiteta 12. SORV, prestavnici članica Saveza / Regionalnih udruženja – društava za radnički sport, drugi uvaženi gosti i prestavnici medija.

U ime Saveza Sport za sve Vojvodine, goste je pozdravio Milorad Perišić, nakon čega je prezentovan sistem, organizacija, funkcionisanje i završna manifestacija, sa akcentom na rezultate istraživanja 12. SORV, kao i film sa održanih igara.

U nastavku programa promocije uručena su priznanja Saveza Sport za sve Vojvodine za doprinos u realizaiji programa sporta za sve – 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Tom prilikom Milorad Perišić uričio je priznanja sledećim dobitnicima:

1. Pokrajinskoj Vladi Vojvodine

2. Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu

3.Sportskom Savezu Vojvodine

4. Pokrajinskom zavodu za sport i medicinu sporta

5. Savezu samostalnih sindikata Vojvodine

6. Asocijaciji Sport za sve Srbije

Nakon dodele priznanja prisutnima se obratio i Branko Vujović – predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije, koji se u ime dobitnika zahvalio istakavši značaj ove tradicionalne manifestacije, kao i svih aktivnosti koje su u funkciji sporta i sportske rekreacije, posebno se zahvalio sportskim organizacijama iz Vojvodine koje su učestvovale na međunarodnom Letnjem Festivalu Sporta za sve u Sutomoru i istima uričio Zahvalnicu Asocijacije Sport za sve Srbije

U sjajnoj atmosferi uz prisustvo brojnih gostiju i medija uspešno su održane programske aktivnosti uz zadovoljstvo svih prisutnih.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *