ODRŽANA 1. SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA OK 13.SORV

Po završetku Konstitutivne i 2. radne sednice Olimpijskog komiteta za organizaciju 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine i verifikacije članova Izvršnog odbora OK 13.SORV, 09. jula 2020. godine u Novom Sadu održana je i 1. sednica Izvršnog odbora OK 13.SORV.

Sednici su prisustvovala četiri člana IO OK 13.SORV – Goran Milić, predsednik, Milorad Perišić, član, Slavko Kovačević, član i Atila Buču, član.

Na 1. sednici Izvršni odbor verifikovao je mandat članovima Sportskog odbora, koji su predloženi od strane Regionalnih udruženja / društava za radnički sport. Za članove Sportskog odbora 13. SORV imenovani su Mladenko Đuranović, ispred Regiona Potisje, Milan Banjeglav, ispred Regiona Severna Bačka, Verica Marković, ispred Regiona Južna Bačka, Franja Orešković, ispred Regiona Južni Banat, Ilija Lalić, ispred Regiona Jugozapadna Bačka, Dragan Lošić, ispred Regiona Severni i Srednji Banat dok će se mandat članu ispred Regiona Srem naknadno verifikovati.

U skladu sa Pravilima o radu OK 13.SORV, Sportski odbor 13.SORV , na svojoj 1. sednici zakazanoj za 14. jul, izabraće predsednika iz svog sastava.

U nastavku sednice, Izvršni odbor OK 13.SORV imenovao je Komesara za takmičenje 13.SORV. Na funkciju Komesara za takmičenje imenovan je Ljubomir Obradović, predsednik najuspešnijeg Regiona Severna Bačka.

Članovi Izvršnog odbora, na 1. sednici, razmatrali su i predloge idejnih grafičkih rešenja za ciklus 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine koje priprema Savez Sport za sve Vojvodine a razmatrano je i idejno rešenje maskote 13.SORV koju je predložio domaćin – Opština Ada. Konačne odluke po pitanju vizulenih identiteta i grafičkih rešenja 13.SORV doneće se na zajedničkoj sednici Izvršnog odbora OK 13.SORV i Pripremnog odbora opštine Ada, na kojoj će se razmatrati i sva druga pitanja od značaja za uspešnu i nesmetanu realizaciju programa 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Zajednička sednica održaće se u Opštini Ada, u periodu između 15. i 20. jula 2020. godine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *