ODRŽANA 2. SEDNICA SPORTSKOG ODBORA 13. SPORTSKE OLIMPIJADE RADNIKA VOJVODINE

U Novom Sadu, u ponedeljak, 31.08.2020. godine održana je 2. sednica Sportskog odbora 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

            Sednici su prisustvovali Mladenko Đuranović, predsednik Sportskog odbora (Region Potisje), Verica Marković (Region Južna Bačka), Milan Banjeglav (Region Severna Bačka), Marko Borović (Region Srem) i Milica Lazić (Region Jugozapadna Bačka).

            Pored članova Sportskog odbora sednici su prisustvovali Prof. dr Milena Mikalački, predsednica Saveza, Milorad Perišić, potpredsednik Saveza, Ljubomir Obradović, komesar za takmičenje 13.SORV i Olivera Jovanović, generalni sekretar Saveza i OK 13.SORV.

            Sportski odbor  razmatrao je Izveštaj Tehničke komisije 13.SORV koja je u Opštini Ada – domaćinu 13.SORV, izvršila obilazak sportskih objekata i terena za potrebe realizacije sportskih takmičenja u okviru ciklusa 13.SORV. Nakon razmatranja, izveštaj  je upućen Izvršnom odboru OK 13.SORV na usvajanje.

            U skladu sa Planom i programom Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV za 2020. godinu i utvrđenim predlogom Odluke o Kupu Vojvodine 2020, Sportski odbor OK 13.SORV na 2. sednici usvojio je predloge odluka koji se odnose na pripremu i realizaciju navedenog sportskog takmičenja :

  • Odluku o sistemu takmičenja „Kup Vojvodine 2020“,
  • Odluku o službenim licima i sportskim priznanjima na „Kupu vojvodine 2020“ i
  • Odluku o visini takse na žalbu na „Kupu Vojvodine 2020“.

            Na sednici je predloženo da se „Kup Vojvodine 2020“ održi u jednom danu, 20. septembra 2020. godine, u Opštini Ada, strogo poštujući preporuke i sprovodeći mere koje su na snazi po pitanju epidemiološke situacije i virusa COVID-19.

            Predlozi odluka upućuju se Izvršnom odboru OK 13.SORV i Upravnom odboru Saveza Sport za sve Vojvodine na razmatranje i usvajanje.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *