ODRŽANA 3. SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE

U Novom Sadu, 16.09.2020. godine, održana je 3. sednica Upravnog odbora Saveza Sport za sve Vojvodine, kojom je predsedavala Prof. dr Milena Mikalački, predsednica Saveza i Upravnog odbora.

          Takođe, sednici su prisustvovali Milorad Perišić, Goran Milić, Svetlana Lečei, Slađana Ivanišević, Marko Adamović, Daniela Ignjatić, Mane Mirković – članovi UO i Olivera Jovanović, generalni sekretar Saveza.

          U periodu između dve sednice Upravnog odbora, Savez Sport za sve Vojvodine realizovao je niz aktivnosti, posebno po pitanju organizacije sistema 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine, o čemu je predsednica izvestila Upravni odbor.

          U nastavku sednice Upravni odbor verifikovao je mandate članovima Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV – Slavku Kovačeviću i Zoranu Đorđeviću a potom je Zoranu Đorđeviću verifikovan i mandat u Stručnom odboru Saveza Sport za sve Vojvodine.

          Upravni odbor, na 3. sednici, doneo je odgovarajuće odluke po pitanju organizacije i realizacije 5. festivala sporta za sve Vojvodine, koji će se ove godine, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, realizovati putem članica Saveza, širom AP Vojvodine, u periodu od 28.09.-03.10. U planu je i realizacija Stručne tribine u okviru 5. festivala, koja će se u saradnji sa Asocijacijom Sport za sve Srbije i Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta održati na Letenci, 04.10.2020. godine.

          Na sednici se razgovaralo i o sufinansiranju programa sporta za sve koje realizuju članice Saveza a najavljeno je i održavanje sastanka sa partnerima u okviru evropskog projekta ActivU. Domaćin sastanka, koji će se održati 26. i 27. oktobra 2020. godine u Novom Sadu je Savez Sport za sve Vojvodine a istom će prisustvovati partneri iz Portugala, Španije i Poljske.

          Za naredni period, predsednica Saveza najavila je održavanje sastanka sa delegacijom Asocijacije Sport za sve Srbije, obilazak Regionalnih udruženja/društava za radnički sport kao i održavanje zajedničkog sastanka sa predstavnicima Opštine Ada – domaćinom 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *