SAVEZ SPORT ZA SVE VOJVODINE I POKRAJINSKI ZAVOD ZA SPORT I MEDICINU SPORTA POTPISALI SPORAZUM O POSLOVNO – TEHNIČKOJ SARADNJI

U Novom Sadu, 16.09.2020. godine, održan je sastanak predstavnika Saveza Sport za sve Vojvodine i Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta.

Tom prilikom, Prof. dr Milena Mikalački, predsednica Saveza i dr Danijel Župić, direktor Zavoda potpisali su novi sporazum o poslovno – tehničkoj saradnji, uz konstataciju da je saradnja Saveza i Zavoda dugi niz godina na izuzetnom nivou.

Zavod, kao pouzdan partner Saveza u realizaciji programa sporta za sve, kao i prethodnih godina, uključiće se u realizaciju 5. Festivala sporta za sve Vojvodine, gde će, 04.10.2020. godine na Letenci,  biti domaćin Stručne tribine i sportsko-rekreativnog programa.

U narednom periodu, Savez Sport za sve Vojvodine i Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta jačaće saradnju kroz zajedničku realizaciju projekata i programa od interesa za razvoj sporta, sporta za sve i sporta u firmama u AP Vojvodini.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *