SAVEZ SPORT ZA SVE VOJVODINE DOBITNIK SPARTAKOVE NAGRADE

U skladu sa Pozivom za dodeljivanje nagrade „Jovan Mikić Spartak“ za 2020. godinu, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Sportski savez Vojvodine 24.12.2020. godine u Novom Sadu dodelio je Spartakovu nagradu dobitnicima u 6 kategorija, čime je očuvana tradicija dodeljivanja ovog prestižnog sportskog priznanja na teritoriji AP Vojvodine.

Tom prilikom, Savezu „Sport za sve“ Vojvodine uručeno je priznanje „Jovan Mikić Spartak“ u kategoriji SPORTSKA ORGANIZACIJA, čime je još jednom potvrđen višedecenijski rad i zalaganje Saveza na stvaranju uslova građanima svih socio-uzrasnih kategorija da se bave sportom i sportskom rekreacijom radi očuvanja zdravlja i poboljšanja kvaliteta života.

U ime Saveza „Sport za sve“ Vojvodine nagradu je primila Prof. dr Milena Mikalački, predsednica, koja se zahvalila Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu i Sportskom savezu Vojvodine na uručenom priznanju. Savez „Sport za sve“ Vojvodine zahvaljuje se svim pojedincima, organizacijama, institucijama i partnerima koji su prethodnih godina i decenija pomogli razvojni put Saveza i time doprineli razvoju i unapređenju sportske rekreacije na teritoriji AP Vojvodine i šire.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *