28. OTVORENI SKI FESTIVAL SPORTA ZA SVE

Poštovane članice Saveza, ljubitelji sportske rekreacije i sportski stručnjaci,

pozivamo Vas da uzmete učešće u predstojećem 28. Otvorenom Ski festivalu Sporta za sve, koji će se, u organizaciji Asocijacije Sport za sve Srbije, održati na Kopaoniku, od 24-28. marta 2021. godine.

Asocijacija Sport za sve Srbije, kao nadležni nacionalni sportski savez za oblast sportske rekreacije – sporta za sve i sporta u firmama, tradicionalno svake godine u martu mesecu,  organizuje zimski festival sporta za sve, koji se realizuje u skladu sa godišnjim Programom Asocijacije koji je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ovogodišnji 28. Otvoreni Ski festival sporta za sve će se održati  u skladu sa svim aktuelnim merama prevencije širenja zarazne bolesti Covid-19, koje propisuje Vlada Republike Srbije, čime pokazujemo najviši nivo odgovornosti i brige za zdravlje svih učesnika festivala.

Ski fest je dobra prilika da zainteresovani učesnici kroz takmičarski deo programa sumiraju svoje rezultate tokom skijaške sezone, ali i da svi oni koji uzmu učešće u okviru mnogobrojnih rekreativnih programa podignu nivo svojih psiho-fizičkih sposobnosti i time unaprede svoje zdravlje.

Celokupan program ovogodišnjeg Ski festivala (takmičarski, rekreativni, edukativni i zabavni) biće usmeren na realizaciju programskih aktivnosti na otvorenom i uz prisustvo i primenu svih preporučenih mera zaštite od Covida -19.

Evropska Federacije kompanijskog sporta – EFCS i Balkanska Asocijacija radničkog sporta – BAWS, prepoznale su Ski festival kao značajan međunarodni događaj koji okuplja veliki broj regionalnih organizacija i kompanija koji brinu o zdravlju svojih zaposlenih (Bugarske, Rumunije, Severne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore).

O značaju ove manifestacije dovoljno govori i činjenica da je Međunarodni Olimpijski Komitet – IOC u dva navrata bio generalni pokrovitelj Otvorenog Ski festivala sporta za sve.

Bilten sa detaljnim informacijama možete preuzeti OVDE

Prijave se mogu ostvariti i on-line preko sajta Asocijacije:

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *