U NOVOM SADU ODRŽANA 6. SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE

U Novom Sadu, 18. marta 2021. godine održana je 6. sednica Upravnog odbora Saveza Sport za sve Vojvodine kojom je predsedavala prof. Dr Milena Mikalački, predsednica.

Sednici su prisustvovali Milorad Perišić, Goran Milić,Daniela Ignjatić, Slađana Ivanišević, Petar Perović, Mane Mirković, Marko Adamović  – članovi Upravnog odbora, Amir Sitarević – predsednik Nadzornog odbora i Olivera Jovanović – generalni sekretar.

Na samom početku sednice predsednica Saveza informisala je Upravni odbor o aktivnostima Saveza između dve sednice UO, posebno istakavši održavanje redovne (elektronske) sednice Skupštine Saveza, dodelu Spartakove nagrade za 2020. godinu, posetu Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, podnošenje Izveštaja o utrošku budzetskih sredstava Saveza za 2020. godinu kao i usaglašavanje Programa Saveza za 2021. godinu, održavanje radnog sastanka sa predsednicima i sekretarima Regionalnih udruženja i društava za radnički sport, održavanje sastanka Stručnog odbora Saveza, realizaciju aktivnosti u okviru evropskih projekata putem Erasmus + programa, učešće u radu Asocijacije Sport za sve Srbije i Sportskog saveza Vojvodine kao i  dodelu paketa sportskih rekvizita članicama Saveza.

                U nastavku sednice, Upravni odbor doneo je

  • Odluku o usvajanju Godišnjeg finansijskog izveštaja Saveza za 2020. godinu
  • Odluku o opredeljivanju materijalno-finansijske politike Saveza za 2021. godinu
  • Odluku o usvajanju Programa rada Saveza za 2021. godinu
  • Odluku o usvajanju Finansijskog plana Saveza za 2021. godinu
  • Odluku o raspisivanju Poziva članicama Saveza za dostavljanje projekata i programa od interesa za razvoj sporta za sve u AP Vojvodini za 2021. godinu

Na sednici je razmatran i niz drugih pitanja od značaja za uspešnu i nesmetanu realizaciju programa Saveza za tekuću godinu, posebno kada je u pitanju realizacija sportskog programa u okviru ciklusa 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Za naredni period najavljeno je učešće na 28. otvorenom Ski festivalu Sporta za sve, održavanje stručne tribine na temu realizacije programa sportske rekreacije u uslovima izazvanim pandemijom COVID-19 kao i održavanje radnog sastanka sa predstavnicima Opštine Ada, domaćina 13.SORV.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *