U NOVOM SADU ODRŽANA 3. SEDNICA SPORTSKOG ODBORA OK 13.SORV

U Novom Sadu, 06. aprila 2021. godine održana je 3. (proširena) sednica Sportskog odbora OK 13. SORV kojoj su, pored članova Sportskog odbora i najužeg rukovodstva Saveza prisustvovali i predsednici Regionalnih udruženja / društava  za radnički sport. 

Sednicom je predsedavao Mladenko Đuranović a istoj su prisustvovali Prof. Dr Milena Mikalački, Milorad Perišić, Aleksandar Božić, Verica Marković, Milan Banjeglav, Milica Lazić, Vukosava Velisavljev, Miodrag Radaković, Dragoljub Mrđanov, Zoran Đorđević, Zoran Trivunov i Mirjana Stanković.

Na sednici je usvojen Izveštaj o radu Sportskog odbora za 2020. godinu nakon čega je usvojen Plan i program rada ovog organa za tekuću godinu.

Najznačajnija pitanja razmatrana na 3. sednici SO odnosila su se na realizaciju sportskog programa u okviru ciklusa 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Nakon isrpne diskusije i razmatranja epidemiološke situacije u zemlji i mogućih uslova za realizaciju sportskih takmičenja, Sportski odbor utvrdio je predloge odluka o realizaciji „KUPa Vojvodine 2021“ i „Prvenstva Vojvodine 2021“ koji se dalje upućuju Izvršnom odboru Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV na razmatranje i donošenje konačnih odluka.

Predsednici Regiona i članovi Sportskog odbora informisani su na sednici i o Odluci Upravnog odbora Saveza Sport za sve Vojvodine o sufinansiranju rada i funkcionisanja Regiona za 2021. godinu.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *