STARTUJE 6. FESTIVAL SPORTA ZA SVE VOJVODINE

U skladu sa Programom rada Saveza Sport za sve Vojvodine za 2021. godinu, tradicionalni, 6. FESTIVAL SPORTA ZA SVE VOJVODINE realizovaće se u periodu od 31. maja do 06. juna 2021. godine, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

U periodu od ponedeljka 31. maja do subote 5. juna festival će se obeležiti kroz realizaciju sportsko-rekreativnih aktivnosti širom AP Vojvodine, u organizaciji široke mreže članica Saveza, uz poštovanje svih mera koje se tiču epidemiološke situacije.

Završnu manifestaciju 6. festivala Sporta za sve Vojvodine, Savez će realizovati  6. juna na Fruškoj Gori – Letenka u saradnji sa Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta i Asocijacijom Sport za sve Srbije.

Kompletan program festivala je sportsko-rekreativnog i zabavnog karaktera, gde će učesnici, građani svih socio – uzrasnih kategorija, biti slobodni da se uključe u više različitih aktivnosti.

Realizacijom 6. festivala Sporta za sve Vojvodine, Savez Sport za sve Vojvodine sa svojim članicama obeležiće i Evropsku nedelju fizičke aktivnosti „MOVE Week“ a kroz program završne manifestacije takođe će se obeležiti i međunarodni program „European mile“.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *