USPEŠNO ZAVRŠEN 6. FESTIVAL SPORTA ZA SVE VOJVODINE

„Budi aktivan, budi zdrav“  parola je s kojom smo obeležili i ovogodišnji, 6. festival Sporta za sve Vojvodine.

Da smo svi zajedno aktivni potvrđuju brojni sportsko-rekrativni programi koji su u okviru festivala realizovani prethodne nedelje (31.05.-05.06.) širom AP Vojvodine.

Isti su bili i sjajan uvod u prelepu završnu manifestaciju 6. festivala Sporta za sve Vojvodine koja je održana 6. juna 2021. godine na Fruškoj Gori – Letenka.

Kompletan program vojvođanskog festivala sporta za sve realizovan je pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, uz pomoć i podršku 22 organizacije sporta za sve-članice Saveza iz 12 gradova/opština AP Vojvodine.

Završna manifestacija 6. festivala sporta za sve Vojvodine, čiji je osnovni cilj promocija zdravih stilova života i važnosti bavljenja fizičkom aktivnošću radi očuvanja i poboljšanja zdravlja, okupila je oko 400 učesnika svih uzrasnih kategorija, od najmlađih do najstarijih, dok se u programe sporta za sve tokom protekle nedelje uključilo oko 800 sportista rekreativaca.

Za sjajne uslove na izletištu Letenka, pobrinuo se Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta, pouzdan partner Saveza Sport za sve Vojvodine u brojnim programskim aktivnostima.

Punu podršku u organizaciji završne manifestacije i obeležavanju međunarodnih programa „MOVE Week“ i „European mile“ pružila je Asocijacija Sport za sve Srbije, nadležni nacionalni sportski savez zadužen za oblast sportske rekreacije i sporta u firmama.

Uspešnu realizaciju festivala pomogli su i Sportski savez Vojvodine, Udruženje Sporta za sve „Olee“, studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja iz Novog Sada, novosadska kompanija „Minaqua“, organizacija „Super  kamp“ i studio„Berar“.

Za medijsko praćenje završnice festivala pobrinuli su se „Radio televizija Vojvodine“, list „Dnevnik“, list „Večernje novosti“ i produkcijska kuća „Rec-on“ dok se za sjajne fotografije postarao fotograf Dragan Burnać https://www.draganburnac.com/

Tim Saveza Sport za sve Vojvodine, Prof. dr Milena Mikalački,predsednica, Milorad Perišić, potpredsednik, Olivera Jovanović, generalni sekretar i Aleksandar Božić, stručni saradnik zahvaljuju se svima koji su bili deo ovogodišnjeg festivala i time dali doprinos u razvoju i afirmaciji programa sporta za sve u AP Vojvodini!

Budimo aktivni, budimo zdravi!!!

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *