U OPŠTINI ADA ODRŽANA 6. SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA OK 13.SORV

6. sednica Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV održana je u utorak, 06. jula 2021. godine u Opštini Ada.

Sednici su prisustvovali Goran Milić, predsednik IO, Milorad Perišić, član, Atila Buču, član, Mladenko Đuranović, član i Slavko Kovačević, član.

Takođe, sednici su prisustvovali Prof. dr Milena Mikalački, predsednica Saveza i Olivera Jovanović, generalni sekretar.

Na samom početku sednice, predsednik Izvršnog odbora je informisao prisutne o aktivnostima Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV, njegovih organa i tela u periodu između dve sednice, istakavši da su u prethodnom periodu svi kapaciteti bili usmereni na uspešnu pripremu i organizaciju sportskog takmičenja “Prvenstvo Vojvodine 2021”.

Nakon prihvatanja date Informacije, Izvršni odbor usvojio je odluke neophodne za uspešnu pripremu i realizaciju pokrajinskog prvenstva, koje će se od 7. do 29. avgusta održati u Opštini Ada:

  • Odluku o sportskoj opremi, sportskim rekvizitima i službenim licima za potrebe „Prvenstva Vojvodine 2021“
  • Odluku o imenovanju radnih tela (komisija) na „Prvenstvu Vojvodine 2021“
  • Odluku o sportskim priznanjima na „Prvenstvu Vojvodine 2021“

Takođe, jednoglasno je usvojen  i Izveštaj Tehničke komisije OK 13.SORV koja je 25. maja izvršila obilazak sportskih objekata i terena opredeljenih za potrebe realizacije PV 2021.

Izvršni odbor izrazio je veliko zadovoljstvo stepenom pripremljenosti Opštine Ada za realizaciju planiranog sportskog programa u okviru PV 2021.

U nastavku sednice, Goran Milić je informisao prisutne o aktivnostima koje se planiraju u narednom periodu, posebno istakavši zajednički sastanak Izvršnog odbora OK 13.SORV i Pripremnog odbora Opštine Ada koji će se održati neposredno nakon završetka 6. sednice IO.

U skladu sa utvrđenom dinamikom aktivnosti na pripremi pokrajinskog prvenstva, Izvršni odbor utvrdio je termin održavanja Žreba a isti će se održati 24. jula 2021. godine u Opštini Ada.

U svrhu što bolje pripreme Regiona i takmičara za učešće na PV 2021 na sednici je dogovoreno  da se 16. jula 2021. godine u Novom Sadu održi radni sastanak sa predsednicima regionalnih udruženja i društava za radnički sport.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *