U OPŠTINI ADA ODRŽAN ŽREB ZA SPORTSKO TAKMIČENJE “PRVENSTVO VOJVODINE 2021”

Sportska olimpijada radnika Vojvodine, 13. po redu, održaće se kroz dve godine u Adi. To će biti drugi put da će Opština Ada ugostiti najbolje radnike sportiste, jer je bila domaćin SORV i 2007.

Uvertira za predstojeću Olimpijadu biće “Prvenstvo Vojvodine 2021” koje će se održati tokom četiri vikenda u avgustu.

Tim povodom, Ada je u subotu, 24. jula, bila domaćin  žreba  za sportska takmičenja a isti je održan u svečanoj sali opštine.

U ime Saveza Sport za sve Vojvodine žrebu su prisustvovali Prof. dr Milena Mikalački, predsednica, Milorad Perišić, potpredsednik i Olivera Jovanović, generalni sekretar dok su u ime Opštine Ada – Pripremnog odbora žrebu prisustvovali Atila Buču, potpredsednik Skupštine opštine Ada, Agneš Balind, Dragoljub Mrđanov i Čaba Berec, članovi PO.

Svojim prisustvom žreb su uveličali predstavnici Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV, članovi Izvršnog i Sportskog odbora 13.SORV, predstavnici Regiona i članovi Upravnog odbora Saveza.

Žrebom, kojim je rukovodio Mladenko Đuranović- predsednik Sportskog odbora 13.SORV, izvučeni su parovi u svim sportskim disciplinama u ekipnoj konkurenciji dok će se žreb u pojedinačnoj konkurenciji obaviti na samom takmičenju i to će učiniti delegat svake sportske discipline.

Dešavanja na žrebu pratili su “Radio televizija Vojvodine”, “Dnevnik” kao i lokalni mediji.

Rezultati žreba mogu se pogledati ovde:

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *