PRIMERI DOBRE PRAKSE U PROMOVISANJU ZDRAVOG AKTIVNOG NAČINA ŽIVOTA KOD BIVŠIH AKTIVNIH GRAĐANA – #ACTIVU PREZENTACIJA POSTIGNUTIH REZULTATA

Savez Sport za sve Vojvodine, kao partner na projektu #ActivU „Aktivan zdrav način života kroz konsultacije za tebe“ u okviru Erasmus+Sport programa, održao je prezentaciju postignutih rezultata u okviru projekta.

Cilj seminara bio je da se prisutnima ukaže na nivo svesti i znanja o zdravom načinu života bivših aktivnih građana, da se osnaži razmena znanja i savremenih praksi sa naglaskom na promenu načina života naših najstarijih sugrađana kao i da se informišu sve zainteresovane strane i ciljne grupe o specifičnim uslovima kada je reč o načinu života bivših aktivnih građana.

Učesnici seminara bili su bivši aktivni građani, među kojima i naši proslavljeni sportisti sa kojima smo ranije, za potrebe projekta, razgovarali o iskustvima iz njihove profesionalne sportske karijere,  sadašnjem stilu života kao i nivou fizičke aktivnosti koju upražnjavaju kao bivši aktivni građani.

Pored predstavnika Saveza Sport za sve Vojvodine, seminaru su prisustvovali i predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Zavoda za sport i medicinu sporta Vojvodine, Sportskog saveza Vojvodine, granskih sportskih saveza, članica Saveza kao i predstavnici medija.

Nakon prezentacije rezultata, prisutni su imali prilike da se upoznaju i sa narednim aktivnostima u okviru projekta #ActiveU.Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *