ODRŽANA 3. SEDNICA OLIMPIJSKOG KOMITETA ZA ORGANIZACIJU 13. SORV

Treća sednica Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV održana je u Novom Sadu, u sredu 08. decembra 2021. godine.

Sednicom je predsedavao Goran Milić, predsednik OK 13.SORV a istoj su prisustvovali Vladimir Gvozdenović, Božo Dostić, Mladen Stojšin, Branko Vujović, Zoran Đorđević, Slobodan Prolić, Dragoljub Mrđanov, Saša Radmanović, Dušan Stupar, Slavko Molnar – članovi OK 13.SORV, zatim prof. dr Milena Mikalački i Milorad Perišić – predsednica i potpredsednik Saveza, Atila Buču – član Izvršnog odbora OK 13.SORV , Olivera Jovanović i Aleksandar Božić, generalni sekretar i stručni saradnik Saveza.

Na samom početku sednice, gospodinu Molnar Slavku, predstavniku Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, verifikovan je mandat u Olimpijskom komitetu za organizaciju 13.SORV umesto prof. dr Čokorilo Nebojše.

U nastavku sednice, predsednik je informisao OK 13.SORV o realizovanim aktivnostima između 2. i 3. sednice OK 13.SORV istakavši da je u 2021. godini najznačajnija bila realizacija sportske manifestacije „Prvenstvo Vojvodine 2021“ u Opštini Ada. Saradnja sa opštinom domaćinom i u 2021. godini bila je na izuzetnom nivou, što je doprinelo da se svi planirani programi realizuju kvalitetno i u skladu sa utvrđenom dinamikom, istakao je predsednik. Veliki doprinos u realizaciji programa 13.SORV i PV 2021 dala su i Regionalna udruženja/društva za radnički sport, uključivši veliki broj radno-aktivnog stanovništva sa teritorije AP Vojvodine u navedene programe.

U nastavku sednice jednoglasno je usvojen Izveštaj o radu Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV sa Informacijom o materijalno-finansijskom poslovanju za 2021. godinu. 

U susret 2022. godini, predsednik je predstavio Plan i program rada OK 13.SORV za narednu godinu i isti je jednoglasno usvojen.

Na samom kraju, razgovaralo se o planiranim aktivnostima za naredni period, sa akcentom na posetu Vladi AP Vojvodine a održavanje 4. sednice Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SOR najavljeno je za I kvartal 2022. godine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *