U NOVOM SADU ODRŽANA 9. SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE

U Novom Sadu, 10. decembra 2021. godine održana je 9. sednica Upravnog odbora Saveza Sport za sve Vojvodine. Sednicom je predsedavala prof. dr Milena Mikalački a istoj su prisustvovali Milorad Perišić, Goran Milić, Mane Mirković, Slađana Ivanišević, Petar Perović, Marko Adamović, Slavko Perković – članovi UO, Amir Sitarević – predsednik Nadzornog odbora, Olivera Jovanović-generalni sekretar i Aleksandar Božić – stručni saradnik.

U susret održavanju redovne Skupštine Saveza Sport za sve Vojvodine, Upravni odbor razmatrao je i usvojio

  • predlog Izveštaja o radu Saveza Sport za sve Vojvodine za 2021. godinu sa Izveštajem o materijalno-finansijskom poslovanju za 2021. godinu koji se upućuje Skupštini na razmatranje i usvajanje

a uvodne napomene o istim dale su prof. dr Milena Mikalački i Olivera Jovanović.

Na sednici je doneta odluka da se redovna Skupština Saveza Sport za sve Vojvodine održi u Novom Sadu, 21. decembra 2021. godine, sa početkom u 12.00 časova.

U nastavku sednice predsednica Saveza predstavila je planirane programske aktivnosti Saveza Sport za sve Vojvodine za 2022. godinu.  Predsednica je istakla da će se na prvoj sednici UO u 2022. godini, kada bude poznat budžet, usvojiti Plan rada i finansijski plan Saveza za 2022. godinu, sa jasno definisanom dinamikom realizacije planiranih aktivnosti.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *