U NOVOM SADU ODRŽANA 4. SEDNICA OLIMPIJSKOG KOMITETA ZA ORGANIZACIJU 13. SORV

U Novom Sadu, u zgradi Radničkog doma „Svetozar Marković“ dana 12. aprila 2022. godine održana je 4. sednica Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV.

Sednicom je predsedavao Goran Milić a istoj su prisustvovali Vladimir Gvozdenović, Vladimir Lalošević, Dragoljub Mrđanov, Mladen Stojšin, Branko Vujović, Zoran Đorđević, Slobodan Prolić, Goran Glamočić, Saša Radmanović.

Sednici su takođe prisustvovali Prof. dr Milena Mikalački, Milorad Perišić, Olivera Jovanović i Aleksandar Božić.

Na samom početku sednice Goran Milić informisao je prisutne o realizovanim aktivnostima Olimpijskog komiteta za organizaciju 13.SORV, njegovih organa i radnih tela za period između dve sednice OK 13.SORV.

            Takođe, Informaciju o realizovanim aktivnostima između dve sednice OK 13.SORV podneo je Pripremni odbor Opštine Ada – domaćin 13.SORV, gde je u ime PO govorio Dragoljub Mrđanov iz Ade.

U nastavku sednice Olimpijski komitet 13.SORV verifikovao je mandat Verici Marković, predsednici Sportskog odbora u Izvršnom odboru OK 13.SORV, u skladu sa Pravilima o radu OK 13.SORV.

Na osnovu Programa rada OK 13.SORV za 2022. godinu, Olimpijski komitet za organizaciju 13.SORV na 4. sednici utvrdio je Kalendar aktivnosti za tekuću godinu sa jasnom dinamikom realizacije istih.

Takođe, na predlog Izvršnog odbora OK 13.SORV, Olimpijski komitet 13.SORV usvojio je

  • izmene i dopune Pravilnika o sportskim takmičenjaima za ciklus 13.SORV i
  • izmene i dopune Propozicija takmičenja za ciklus 13.SORV

Sa ciljem unapređenja ciklusa 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine ali i komletnog sistema sporta u firmama na teritoriji AP Vojvodine, Olimpijski komitet 13. SORV razgovarao je o najznačajnijim segmentima istog, jasno definišući da se mora raditi na razvoju i afirmaciji programa SORV, otvaranju sistema i izradi novog koncepta sportske olimpijade radnika Vojvodine, uz očuvanje tradicije duge više od pola veka.

Na kraju sednice Goran Milić informisao je prisutne o daljim aktivnostima OK 13.SORV, njegovih organa i radnih tela u narednom periodu, posebno ističući organizaciju zajedničkog sastanka sa predstavnicima Opštine Ada – domaćina 13.SORV kao i organizaciju sportske manifestacije „Kup Vojvodine 2022“.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *